Yılmaz’ın film hayali dizi oluyor

Haberin Devamı

Sezonun önümüzdeki günlerde gösterime girecek yeni dizilerinden Kalpsiz Adam’dan bahsediyorum. Yılmaz Erdoğan’ın bir zamanlar sinema filmi yapmak istediği projesinden. Kalpsiz Adam, yakında bir dizi olarak çıkacak seyircisinin karşısına. Yönetmenlik koltuğunda Hatırla Sevgili’den hatırladığımız Ümmü Burhan oturacak. Dizide, iki iddialı oyuncu Bülent İnal ile Saadet Işıl Aksoy başrolleri paylaşacak. Arif Erkin, İdil Fırat, Arsen Gürzap, Nursel Köse, Hakan Boyav ve Murat Daltaban gibi usta isimler de dizinin diğer önemli rollerini paylaşacak. Beynelminel ve O... Çocukları gibi başarılı işlere imza atmış yönetmen-senarist Sırrı Süreyya Önder, dizinin senaryo danışmanlığını yapacak. Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği Kalpsiz Adam, sezonun başından beri diziler liginde işleri hiç yolunda gitme- yen Star’a yeni bir hareket ve canlılık katacak. Önümüzdeki günlerde, atv’nin sevilen dizisi Avrupa Yakası’nın ekrana geri dönüşüne de tanıklık edeceğiz. Şimdi artık kadrosunda Ata Demirer de var ama bu defa da İffet Hanım, Sacit ve Kubilay’sız bir Avrupa Yakası ile idare edeceğiz. Dizinin eski seyircisini yeni duruma ikna edemeyeceğini düşünüyorum. Hiçbir ekip bu kadar değişimi kaldırmaz, ben bunu üç sezondur tekrar ediyorum.

Damadın işi çok zor!

Diziler ligindeyse Kanal D bütün rakiplerine açık ara yapmış durumda. Bir zamanların diziler kanalı atv, bu unvanı çoktan Kanal D’ye kaptırmış durumda. Kanal D, haftanın yedi gecesi yayınladığı 12 dizisiyle, diziler liginin reyting karnesinde hep en üst sıralarda. Hele bir de Özcan Deniz ile Meltem Cumbul’u buluşturan Aşk Yakar da başlayınca... Damat her ne kadar arkasına hükümetin bütün desteğini alsa da, belli ki işi zor bu yarışta. Hepinize iyi haftalar...


*****



GÜNÜN DİYALOGU


HINCAL ULUÇ: Senin silikonlarını patlatırım.

MERVE İLDENİZ: Ben de senin.

HINCAL ULUÇ: Bende silikon ne arar?

MERVE İLDENİZ: Senin dilin kesin silikon.

(Full Ekran’dan.)


GÜNÜN SÖZÜ

Faruk Bayhan’la Mustafa Oğuz, yakın arkadaşlarım. Şirket kurmuşlar, Süper Lady diye bir şey yapacaklar. O sıralar jürili işler popüler. Bana gel jüri ol dediler olmam dedim. Sunucu ol dediler. Ona da olmam dedim. Yahu ol da ne istersen ol dediler, ben de ne istersem oldum... (Hıncal Uluç, Full Ekran’da söyledi.)

DİĞER YENİ YAZILAR