Star tam 12 geceyi garantiledi

Haberin Devamı

Fenerbahçe’yi de Beşiktaş’ı da kutlayarak başlayalım yazımıza. Takımlarımız, Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarında rakiplerine sahayı dar etti ve bu ligde oynama hakkını elde etti. İki takımımız da üçü iç sahada, üçü deplasmanda olmak üzere altışar maç yapacaklar. Ve maçların yayınlandığı kanal olan Star’a, yılın sonuna kadar en az 12 gece, reytinglerde kesin bir gün birinciliği yaşatacaklar. Hele bir de ilk ikiye kalmayı başarırlarsa, Star’a adeta yeşil sahalardan reyting yağdıracaklar. Kanala, amansız bir rekabetin yaşanacağı yeni sezonda, müthiş bir seyirci dopingi yapacaklar. Fenerbahçe’nin, Anderlect’i elediği maç da reytinglerde açık ara gün birincisi geldi. Şampiyonlar Ligi’nde iki takımla birden mücadele edecek olmamız, eminim en çok atv ile kıran kırana üçüncülük mücadelesi yapan Star TV yöneticilerini sevindirdi.

FEDAİ’YE DİKKAT

Dönelim Star’ın yeni sezon dizilerine, yani kendi işimize. Star’ın bu sezon ekrana getireceği en iddialı yapım, başrollerinde Seda Sayan ile Tamer Karadağlı’nın yer aldığı Fedai. Dizide, Seda Sayan çok ünlü bir sanatçıyı, Tamer Karadağlı ise onun korumasını canlandıracak. Bu rol eminim “taş fırın erkeği”ne cuk oturacak. Yani sonunda bizim de Kevin Costner ve Whitney Houston’lı o unutulmaz Bodyguard filminin benzeri bir dizimiz olacak. İki ünlü ismi buluşturan yapım, bunu söylemek için kahin olmaya falan gerek yok, yılın en öne çıkan dizilerinden biri olacak.

Star’ın bir başka yeni sezon dizisi Leylan. Küçük bir kız çocuğunun okumak için annesiyle birlikte verdiği mücadelenin anlatıldığı Leylan’ın Kars’ta başlayan çekimleri, şu günlerde İstanbul’da devam ediyor. Senaryosunu Sergin Akyaz’ın yazdığı Leylan’ı, Ceyda Demir yönetiyor. Oyuncu kadrosu ise Sinem Öztufan, Saydam Yeniay, Barış Kılıç, Sermin Hürmeriç ve Ece Naz Kızıltan gibi isimler etrafında şekilleniyor.

Kanalın üçüncü yeni sezon dizisi ise Tatlı İntikam. Başrollerini Ebru Akel ile Davut Güloğlu’nun paylaştığı dizide kendisini Osmanlı hanedanın vârisi olarak tanıtan bir üç kağıtçı delikanlı ile sosyetenin göz bebeği, zengin ve şımarık bir kızın komik ilişkileri anlatılıyor. Ancak sosyetik Tuğçeşah’ın başına hiç beklenmedik bir kaza geliyor ve şımarık kız hafızasını kaybediyor. Başına da ne geldiyse, işte bu kazadan sonra geliyor. Tuğçeşah, kendini bir anda dört çocuklu bir anne olarak buluveriyor.

HER GECE DİZİ...

Tatlı İntikam, Yeşilçam filmlerini çağrıştıran senaryosuyla seyirciyi, heyecanlı ve neşeli bir komedi izlemeye davet ediyor. Bu sezon her gece bütün kanallarda ona yakın dizi yayınlanacak. Bakalım hangi kanal seyircinin nabzını doğru tutmayı başarıp, bu müthiş mücadeleden ilk sıralarda çıkacak?

*****

GÜNÜN BELGESELİ

Bir prensesin son günleri

O gerçek bir prensesti. Ömrü de zaten bir peri masalı gibi geçti. Gencecik yaşında, tam on yıl önce bugün bu dünyadan göçtü gitti. CNN Türk, bu gece, saat 22.00’de, BBC yapımı Bir Prensesin Son Günleri adlı belgeselin ilk bölümünü yayınlıyor. İlk defa konuşan tanıkların ağzından, Diana’nın Dodi Al Fayed’le ilişkisi ve trajik kazanın arkasındaki gerçekler ve bu aşkın, zenginliğin, gücün hikâyesi işte bu yapımla ekrana taşınıyor. Diana’nın arkasında bıraktığı kafa karıştırıcı sorulara ilk kez bu kadar net ve açık yanıtlar veriliyor. İngiliz gazetesi Mirror, belgeselle ilgili “İlk defa konuşan tanıkların ağzından Dodi ve Diana’nın ilişkisindeki gerçekleri öğrenmek çok çarpıcı. Bir televizyon filminden çok daha fazlası” yorumunu yapmış. Fotoğraflarına bakıyorum da, Diana gerçekten de ne güzel bir kadınmış...

*****

GÜNÜN SÖZÜ

Kızma bana lütfen. Ben senin abinim. Sen futbolu Play Station gibi görüyorsun. Play Station oynarken diyorsun ki bu takım 70 metre açıldı, 50’ye indir. Orda pazarlık yok. 49 olmaz mı demiyor ki makine... (Ahmet Çakar, 6 Pas’ta söyledi.)
BUNU DA DUYDUK

ÖZGÜ NAMAL: Şimdi bu geceki VTR’mize geçiyoruz. Bakalım biz bugüne kadar neler yapmışız?

PEKER AÇIKALIN: Nasıl delirmişiz yani... (Güldür Bakalım’dan.)

DİĞER YENİ YAZILAR