Dudaktaki aşk, kalpteki acı...

Haberin Devamı

Yeni sezon dizilerini tanıtmaya devam ediyoruz. Bugün seçtiğimiz yapım bir edebiyat uyarlaması; Dudaktan Kalbe. Show TV ekranında yayınlanacak olan ve Reşat Nuri Güntekin’in unutulmaz eserini beyazcama taşıyan dizinin başrollerinde Burak Hakkı, Aslı Tandoğan, Köksal Engür, Sadık Gürbüz, Fadik Sevin Atasoy ve Yiğit Özşener gibi isimler rol alıyor. Müthiş bir aşk hikayesini konu alan dizide, aşkın dudaktan kalbe inmeyeceğine inanan bir erkekle, aşk olmadan asla diyen bir kadının öyküsü anlatılıyor.

REKABET KIZIŞIYOR

İlişkilerin tekdüzeleştiği günümüzün modern dünyasında, adeta peri masalı tadındaki bir aşk öyküsünü anlatan Dudaktan Kalbe’yi izlerken, bir kadının sevdiği adamı, kendini sevilmediğine inandırarak terk ederken yaşadığı acıya ortak olacak ve “Aşk diye bir şey yoktur” diyen bir erkeğin, bu inat yüzünden hayatını nasıl mahvettiğine tanık olacağız. Ve dizinin her bölümünde, biz de kendimize “Aşk dudakta mıdır, kalpte mi?” sorusunu yeniden, yeniden soracağız.

Yeni sezon dizilerini tanıtmaya yarın, yine yılın en iddialı yapımlarından biri olan Kadir İnanır ve Oktay Kaynarca’lı Kuzey Rüzgarı ile devam edeceğiz. Yeni dizileri tanıtmayı, ekranlarda kış sezonunun başlayacağı önümüzdeki haftanın başına kadar sürdüreceğiz.

Eylül ayıyla birlikte yazın biraz hız kesen dizi rekabeti yeniden başlayacak. Geçen sezondan devam eden yapımlar birer birer perdelerini açarken, yeni diziler de onların karşısında reyting mücadelesi yapacak. Yaz sezonunun başında gösterime giren yirmiye yakın yapım da, kışın ekranlarda varlıklarını koruyabilmek için son kozlarını oynayacak.

Yazlık dizilerde Kanal D’nin üç yapımı Kavak Yelleri, Zoraki Koca ve Genco liderliklerini korumaya devam ediyor. Bu üç dizi de, yüksek seyirci sayıları ve yarattıkları beğeniyle, kışın da devam edecek gibi görünüyor. Diziler ligindeki bütün gelişmeler, her zaman olduğu gibi yine bütün ayrıntılarıyla Bizim Ekran’da olacak. Kanalların arasındaki bu rekabet, dizilerin kalitesini de bariz şekilde yükseltiyor. Tek eğlencesi evde televizyon izlemek olan vatandaşın önündeki seçeneklere, ne mutlu ki her geçen gün yenileri ekleniyor.

*****

GÜNÜN SÖZÜ

PAKİZE SUDA: Şimdi Türk halkının çok merak ettiği bir şeyi soruyorum. Hani bana kaset yapıyordun sen!

ERCAN SAATÇİ: İstediğin zaman yaparım hayatım ama sen yoksun ki... (Dobra Dobra’dan.)

*****

BUNU DA DUYDUK!

Yavrucuğum sen her şeyi yanlış anlıyorsun. Ben inek derken, parktaki maket ineği kastetmedim ki. Orada seninle röportaj yapan arkadaşımı (Kadir Çöpdemir) yani bonbonumu kastettim. (Peker Açıkalın, Güldür Bakalım’da söyledi.)

DİĞER YENİ YAZILAR