Asıl belli olan program tarihi

Haberin Devamı

Bütün gazetelerde, televizyonlardaki bütün magazin programlarında başrolde Bülent Ersoy ile Armağan Uzun vardı. İkili arasında Popstar Alaturka esnasında başlayan yakınlaşma, Çeşme’de yapılan nişanla sonuçlanmıştı. Ve yine gelen haberlere göre aşıklar, 14 Temmuz’da nikah masasına oturacaklardı. Nikah tarihi konusunda bir şey söyleyemem. Ama Bülent Ersoy’un nikahtan iki gün önce Star’daki yeni şovuna başlayacağını biliyorum. Hatırlarsınız dün Bizim Ekran’da, bugün Star’ın yeni yapımlarını tanıtacağımı söylemiştim; işte şimdi o konuya giriyorum.

Star bir dilek tuttu

Evet, Star’ın yaz atağının en önemli ayağını Bülent Ersoy’un şovu oluşturuyor. Programında konuklar ağırlayacak ve Selçuk Tekay Orkestrası ile birlikte şarkılar okuyacak olan Bülent Ersoy, Star ekranındaki ilk şovuna 12 Temmuz Perşembe günü çıkıyor. Diva’ya hem evliliği hem de yeni programı için hayırlı olsun diyelim. Biz Star’ın yazlık yapımlarını tanıtmaya devam edelim. Önce FOX’un en çok izlenen işlerinden Bir Dilek Tut’un, Star’a geçtiğinin haberini verelim. Bir Dilek Tut, üçüncü sezonunda Star ekranında olacak. Programı Gül Gölge ile Cenk Eren sunarken, jüri koltuklarında da Deniz Seki hariç yine aynı üç isim yani Şenay Düdek, Yeşim Salkım ve Emrah oturacak. Yarışmacı koçları arasına bu kez Yeliz de katılacak. Star ekranındaki Bir Dilek Tut, 15 Temmuz Pazar akşamı başlayacak.

Star’ın 9 Temmuz Pazartesi günü startını vereceği bir başka yeni yarışması ise Proje Moda. Güzide Duran’ın sunacağı yarışmada, 10 yarışmacı moda tasarımı konusunda yeteneklerini yarıştıracak. İlk bölümün konukları, Atıl Kutoğlu, Dice Kayek ve Hüseyin Çağlayan olacak. Proje Moda, birbirinin benzeri yarışmalar arasında şimdiden kendini belli etti çabuk sıyrılacak. Moda dünyamızın dev isimleriyle renklenen yarışma, bu kulvarda yeni biri çığır açacak.

Gelelim Star’ın yazlık dizilerine. 3 Temmuz Salı günü Birol Güven imzasını taşıyan Benden Baba Olmaz başlıyor. “Annelik doğuştandır, babalık sonradan öğrenilir” sloganıyla yola çıkan yeni dizi, boşandıktan sonra özgür ve deli dolu bir hayat yaşamaya başlayan bir adamın, yedi yıllık ayrılıktan sonra çocuğuna bakmak zorunda kalışıyla değişen hayatını konu alıyor. Dizinin başrollerinde Mine Tugay, Atılgan Gümüş ve Volkan Severcan yer alıyor. 5 Temmuz Perşembe günü de başrolde Gökhan Özen’in olduğu Yalan Dünya seyircisinin karşısına çıkıyor.

AŞK KAPIYI ÇALINCA...

Star, 9 Temmuz Pazartesi günü yine başrolde ünlü bir sanatçımızın yer aldığı yazlık dizisi Aşk Kapıyı Çalınca’yı görücüye çıkartıyor. Aşk Kapıyı Çalınca’da, Burak Kut’a, İpek Erdem eşlik ediyor. Star’ın yazlık dizi atağı, temmuzun sonunda gösterime girecek Zeliha ile devam ediyor. Kanalın son yazlık yapımını ise, Ali Atıf Bir’in başrolde olduğu bir polisiye komedi dizisi olan Çok Özel Tim teşkil ediyor. Gördüğünüz gibi bütün kanallar yaz sezonuna birbirinden iddialı yapımlarla giriyor. Sektörde çalışan arkadaşlardan sürekli mektuplar, telefonlar alıyorum. Onlar da ne zaman tatil yapacaklarını merak ediyor.

DİĞER YENİ YAZILAR