Beyaz çevirmatikli Kelebek yaptı

Haberin Devamı

Ömür adam şu Beyaz, gerçekten de ömür adam. Geçen hafta ağırladığı konuklarından birisi de Demet Akalın’dı. Hani şu bir evlenip, bir boşanan şarkıcı Demet Akalın. Program boyunca kıza takılıp durdu. Bir ara masasının çekmecesinden bir gazete çıkardı. Beyaz, Demet için özel bir çevirmatikli Kelebek birinci sayfası hazırlatmıştı. Gazetenin manşeti “Demet Akalın eski eşiyle tekrar barıştı” olarak atılmıştı. Ancak gazetenin arkasına yapıştırılan karton çevrilince, manşet “Demet Akalın eski eşiyle tekrar ayrıldı” şeklini alıyordu. Beyaz, bir ayrılıp bir barışan Demet için, meslektaşlarımıza güzel bir hizmet yaptığını söylüyordu. Stüdyodan, her zaman olduğu gibi o gece de yine kahkahalar yükseliyordu. En çok da Demet Akalın gülüp, eğleniyordu. Gelelim bu geceye... Günlerdir gazetelerde haklarında yazılar çıkıyor, okumuşsunuzdur. Stomp adlı tencereyle, tavayla, süpürgeyle, süpürge sapıyla müzik yapan, hiçbir enstrüman kullanmadan şarkılar çalan grup Türkiye’de. Beyaz yine bir hizmet yapıyor ve Stomp’u izleyemeyenler için, grubu küçük bir konser vermek üzere programında ağırlıyor. Bu gece saat 24.00’te başlayacak Beyaz Show’da, Stomp’un yanı sıra, ıstakası kadar sesini da konuşturan Semih Saygıner ve Petek Dinçöz yer alıyor. Beyaz’a da, Okan’a da dikkat ediyorum. Sezonun son haftaları olmasına karşın programlarında çıtayı hiç düşürmüyorlar. Bunun arkasında, ikisinin de aynı şovu on yıldır yapıyor olmalarının da elbette büyük payı var.

*****

Popstar'ın karşısına Bak Kim Dans Ediyor çıkıyor
Show’un Şarkı Söylemek Lazım’ı geçen pazar günü yayınlanan final bölümüyle sona ermişti. Hatırlarsınız, yarışmayı Zuhal Topal ile İlhan Şeşen çifti birinci bitirmişti. Seyircisini pazar akşamları yarışma izlemeye alıştıran Show yönetimi, bir yayın günü değişikliğiyle Bak Kim Dans Ediyor’u pazar gününe çekti. Haftalardır Şarkı Söylemek Lazım’la, Popstar Alaturka arasındaki rekabeti izliyorduk. Pazar akşamları sezon başından bu yana yarışmalarla eğleniyorduk. Popstar, bugüne kadar rakiplerini çoğu zaman geçmeyi başardı. Bu pazarı kimin galip bitireceğini yazmaksa, önümüzdeki günlere kaldı.

*****

Her kanalın bir gençlik dizisi var
Kanal D’nin dizisi Kavak Yelleri, dün gece ilk bölümüyle gösterime girdi. Kavak Yelleri bir gençlik dizisiydi ve kendisinden bekleneni verdi, izleyicisini eğlendirdi. Kanal D’nin de bu kulvara girmesiyle, ekranlardaki gençlik dizileri sayısı da dörde yükseldi. Star, gençlerin bayıldığı Yalancı Yarim’i geçen yaz başlatmıştı. Dizinin reytingleri iyi gidince, dizi bütün kış boyunca yayınlandı. Yalancı Yarim hala devam ediyor. Gençlik dizisi kulvarında, Show Hepsi 1’le, atv ise Duvar’la mücadele ediyor. Yarın dördünün reytingini yazacağım. En çok hangi gençlik dizisi seviliyor, yine rakamlarla ortaya koyacağım.

*****

Günün sözü
Efendim, Türkiye’nin tek kendinden kahkaha efektli sunucusu Zeynep Tokuş’u alkışlayalım. Söz sende Zeynep. Tabii, eğer konuşabilirsen artık... (Behzat Uygur, Şarkı Söylemek Lazım’da söyledi.)

Bunu da duyduk
Hemen belirtmek istiyorum, bugünkü programımızın bir özelliği var. Haydi gençler, Emrah’ın spor salonuna kampanyasını bu gece başlatıyoruz. (Cenk Eren, Bir Dilek Tut’ta söyledi.)

DİĞER YENİ YAZILAR