Gazete Vatan Logo
Magazin Medcezir çılgınlığı

Medcezir çılgınlığı

Medcezir oyuncularının giydiği kostümler büyük ilgiyle takip ediliyor.

Medcezir çılgınlığı

Medcezir oyuncularının giydiği kostümler büyük ilgiyle takip ediliyor. Milliyet Cadde'nin haberine göre, dizide şıklıklarıyla yarışan ve tarzlarıyla her yaştan kadının stil ikonları haline gelen karakterlerin kıyafetleri modaya yön veriyor...

Medcezir dizisinin kostümlerini, stil danışmanları Deniz Marşan ve Başak Dizer Fransez hazırlıyor. Kostümleri oyuncuların karakter özellikleri ve yaşam tarzlarından yola çıkarak belirlediklerini dile getiren Marşan, her karakterin kendi modasını yarattığını belirtiyor. Marşan, ağırlıklı olarak Mybest Friends, Özgür Masur, Elif Cığızoğlu, Özlem Kaya, Ayşen Armağan, Eda Erdoğan ve Meltem Özbek’le çalıştıklarını söylüyor.

Mira (Serenay Sarıkaya): Mira çok genç ve güzel bir kız, zengin ama bu umurunda değil, asi bir tavrı var. Kıyafetleri de asiliğini yansıtıyor. Mira’nın umursamaz bir yapısı var, modayı kendi yaratıyor, onun için giyinmek amaç değil araç. En çok siyah seviyor, gümüş ve deri aksesuarları olmazsa olmazları arasında.



Eylül (Hazar Ergüçlü): İddialı ve çok renkli bir karakter, bu özelliği kıyafetlerine de yansıyor. Eyeliner’ı ve topuklu ayakkabıları vazgeçilmezi.



Ender (Mine Tugay): Ender’in öne çıkan rengi saks mavisi. İş kadını olduğu için sade ve klasik bir tarzı var. Minik taşlı küpelerden vaçgeçemiyor.



Diziye geçen hafta Ender’in kızkardeşi Sedef rolüyle dahil olan Defne Kayalar, stil gecesinde kendine has tarzıyla izleyenlerin ilgisini çekecek.




















Haberin Devamı