Gazete Vatan Logo
Magazin Medcezir 72.bölüm bu akşam ekranlara geliyor - İzle

Medcezir 72.bölüm bu akşam ekranlara geliyor - İzle

Star Tv'nin fenomen dizisi Medcezir 72.bölüm ile kaldığı yerden devam ediyor. Medcezir yeni bölümünde heyecan devam ediyor! Mira ve Yaman evlilik tarihlerini belirliyor! Medcezir 72.bölüm bu akşam ekranlarda. İş ayrıntılar..

Star Tv'nin en çok izlenen dizilerinden Medcezir 72.bölüm ile izleyicisi ile buluşuyor. Medcezir yeni bölümünde heyecan hiç bitmiyor! Mira geçirdiği atak sonrası olcağı ameliyat tarihini tarihlerini beliriyor! Yaman ve Mira ve Yaman ömür boyu birlikte olmak için bir adım daha atar ve nikah tarihi alırlar! Medcezir 72.bölüm fragmanını yayınlandı işte ayrıntılar...

Medcezir 72.bölüm özeti

Mira’nın geçirdiği atak, iki aşığın çıktıkları büyülü yolculuğu sonlandırsa da, Mira’yla Yaman’ın geleceğe dair umutlarını elinden alamaz. Kaderlerini değiştirmek için en büyük korkularıyla yüzleşirler. Mira’nın ameliyat tarihine karar verilir.

Altınkoy’da Orkun’un fitili ateşlediği bomba dönüp dolaşıp kendi evinde patlar. Gecenin sessizliğini bozan silah sesleri Altınkoyluları yeniden bir araya getirir.

Mert'in ihanetini öğrenen Eylül, O’nun kendisine ulaşmasını sağlayacak bütün yolları kapatır. Eylül aşk acısına, Mert ise yaşadığı büyük pişmanlığa teslim olur.

Mert’le Uzay’ın çizgi romanlarının ilk taslağı matbaadan çıktığında, Eylül de hayatını altüst eden adrestedir.

Haberin Devamı

Mira ve Yaman ömür boyu birlikte olmak için bir adım daha atar ve nikah tarihi alırlar. Bu mutluluk haber hem Altınkoy'da hem Tozludere'de yankı bulur. Orkun nikah tarihini Yaman'ın kendisinden öğrenirken. Nevin de haberi anneler gününde alır.

Bu yıl anneler günü, Mert için de, Yaman için de, Eylül için de, Mira için de iyisiyle kötüsüyle sürprizli geçecektir...