Gazete Vatan Logo

MEB E Okul Uygulamaları Ve Personel Girişi

MEB e okul uygulamaları ile ilgili yazımızda e okul personel girişi ve diğer işlemler hakkında bilgiler vereceğiz. E okul giriş detaylarına birlikte bakalım.

MEB E Okul Uygulamaları Ve Personel Girişi

Veliler ve öğrenciler, karnedeki notlar kadar karne ile birlikte verilen teşekkür ve takdir belgesini de önemsemektedir. B bakımdan öğrencilerin başarı kadar hedeflerinden bir tanesi de karna ile birlikte takdir almaktadır. Takdir için bilgi almak isteyen öğrenci ve velilerin e okul takdir teşekkür hesaplamayapması yeterli olacaktır. Yapılacak olan e okul takdir teşekkür hesaplama ile birlikte belge konusundaki tüm soru işaretleri giderilecektir.

E OKUL VELİ GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

E OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

MEBBİS GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ

E OKUL ÖĞRETMEN GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

Belirtilen şekilde işlem yaparak bilgi almak isteyenlerin ilk olarak eokula giriş yapması gerekmektedir. E okula girişin sebebi ise kişinin güncel ve kesinleşmiş not bilgilerine erişim sağlanmasıdır. Böylece yapılacak olan hesaplama işlemi de kesin olmuş olacaktır. E okul giriş sonrasında not sorgulama yaparak dönem içerisinde alınan tüm derslerin notları incelenmelidir. Tüm notlara erişim sağladıktan sonra ise hesaplama işlemlerine geçilebilir. Bu konuda önemli bir nokta ise henüz dönem notu kesinleşmemiş derslerdir. Yazılı ve sözlü notlarına göre bu dersler için ortalama bir puan hesaplaması yapabilirsiniz

Haberin Devamı

E Okul Takdir Teşekkür Hesaplama İşlemleri

E e okul takdir teşekkür hesaplama için belirtilenşekilde e okula giriş yaptıktan sonra tüm ders notlarınızı toplamanız gerekmektedir. Ardından topladığınız ders notlarının ortalamasını alarak tüm derslerden aldığınızortalama puanı hesaplamanız gerekmektedir. Hesaplayacağınız puan sizin e okul takdir teşekkür hesaplama için belirleyiciniz olacaktır. E okul takdir teşekkür hesaplama için bakacağınız ortalama puanınızın takdir için 85’den yüksek olması gerekmektedir.

Bunedenlee okul takdir teşekkür hesaplamasorasında 85 üstünü gören öğrencilerin takdir alacağı kesinleşecektir. Fakat e okul takdir teşekkür hesaplama sonrasında 80 ile 85 arasında bir puanı alan kişilerin takdir alması mümkün olmayacaktır. Hesaplama ile bu puanlar arasında kalan kişilere karne ile birlikte teşekkür belgesi verilecektir

Haberin Devamı