Gazete Vatan Logo

MEB E Okul Girişi Ve Veli Bilgilendirme Sistemi

MEB e okul veli bilgilendirme sistemi girişi nasıl yapılır? MEB e okul veli girişi için gerekli olan şeyler nelerdir? MEB e okul veli bilgilendirme sistemi detayları haberimizde.

MEB E Okul Girişi Ve Veli Bilgilendirme Sistemi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından oluşturulan e okul portalı, aynı zamanda MEB e okul veli bilgilendirme sistemi olarak da tanımlanmıştır. Velilerin rahat bir şekilde bilgi almasını sağladığı için MEB e okul veli bilgilendirme sistemi olarak da kullanılan e okul üzerinden veliler de kolay bir şekilde bilgi sağlayabilmektedir. Eğer sizin de ortaöğretime okuyan çocuğunuz varsa, online olarak MEB e okul veli bilgilendirme sistemi giriş yaparak öğrenci hakkında bilgi alabilirsiniz.

E OKUL VELİ GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

E OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

MEBBİS GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ

MEB PERSONEL GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

MEB e okul veli bilgilendirme sistemi girişi için öğrencilerin kimlik numarası ile okul numarasınınbilinmesi yeterlidir. İki bilgi ile birlikte MEB e okul veli bilgilendirme sistemi girişi yapabilirsiniz. Giriş işleminin ardından ekranda yer alacak menü sayesinde MEB e okul veli bilgilendirme sistemi üzerinden istediğiniz şekildeişlem yapabilir ve bu doğrultuda bilgi sağlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

MEB e okul veli bilgilendirme sistemi sistemine erişim sağlamak isteyen kişiler için farklı seçenekler mevcuttur. Bilgisayarlar üzerinden e okul sayfasına giriş yapabileceğiniz gibi akıllı cihazlara kuracağınız uygulamalar üzerinden de MEB e okul veli bilgilendirme sistemi yapabilirsiniz. MEB e okul veli bilgilendirme sistemi sayesinde öğrencilerin okuldaki tüm durumlarına ulaşabileceğiniz gibi detaylı devamsızlık sorgulama, öğrencilerin derslerdeki başarı durumunu görme, davranış notları gibi bilgiler de sunulmaktadır.

Tüm konularda giriş sonrasında açılan menüden seçim yapmanız yeterli olacaktır. Yapacağınız seçimler sonrasındaekranda seçimle ilgili olan bilgiler yer alacak ve böylece kullanıcılara sunulacaktır. Ücretsiz olarak kullanıma sunulan ve MEB tarafından sağlanan altyapı ile birlikte sorunsuz şekilde hizmet veren e okul sayesinde, hem veliler hem de öğrenciler okul takibini çok kolaybirşekilde yapabilmektedir. Üstelik istenildiği zaman sisteme erişim sağlanması bu konuda avantaj da sağlamakta ve kimseye zaman sorunu da yaşatmamaktadır.

Haberin Devamı