Gazete Vatan Logo

Masterchef yarışmacı kadrosuna kimler seçildi? 2020 Masterchef'in 16 yarışmacısı

Masterchef 2020 sezonunun 16 yarışmacısı belli oldu. Bu zamana kadar oynanan oyunlarda Masterchef'in 16 kişilik kadrosuna girmeye hak kazananan isimler seçildi. Peki, Masterchef yarışmacı kadrosuna kimler seçildi? Masterchef'te bu akşam kim kazandı? İşte 2020 Masterchef yarışmacıları...

Masterchef yarışmacı kadrosuna kimler seçildi? 2020 Masterchef'in 16 yarışmacısı

Masterchef 2020 sezonunun yarışmacı elemeleri tamamlandı. Masterchef'te yarışacak 16 yarışmacısı belli oldu. Masterchef jürileri, Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'ya en iyi tabağı sunan yarışmacılar Masterchef'in 16 kişilik kadrosunda yer almaya hak kazandı. Peki, Masterchef yarışmacı kadrosuna kimler seçildi? Masterchef bu akşam kim kazandı? İşte 2020 Masterchef'e seçilen 16 yarışmacı...

MasterChef Türkiye’de ana kadro belirlendi. Masterchef'te yarışacak 16 isim belli oldu. MasterChef Türkiye’de heyecan takım oyunları ile devam edecek.

MASTERCHEF TÜRKİYE ANA KADROSUNA SEÇİLEN YARIŞMACILAR KİMLER OLDU?

MasterChef Türkiye’de 3 Temmuz Pazartesi günü final turu başladı. Üçlü düelloları geçen 28 kişi, iki gruba ayrıldı. Serhat Doğramacı, Duygu Acarsoy, Özgül Coşar, Emir Elidemir, Ayyüce Kamit, Sedat Tuncer, Esra Tokelli, Furkan Yalçın, Barbaros Yoloğlu, Tanya Kilitkayalı, Berk İlter, Eray Aksungur, Uğur Yılmaz Deniz, Celal Sarıgül, Gülşah Suna ve Ebru Has günün en başarılı ismi olarak isimleri yazılı önlüğü alıp Masterchef Türkiye ana kadrosuna girmeyi başardılar.

Haberin Devamı

2020 MASTERCHEF YARIŞMACI KADROSU

1. Serhat Doğramacı

2. Duygu Acarsoy

3. Özgül Coşar

4. Emir Elidemir

5. Ayyüce Kamit

6. Sedat Tuncer

7. Esra Tokelli

8. Furkan Yalçın

9. Barbaros Yoloğlu

10. Tanya Kilitkayalı

11. Berk İlter

12. Eray Aksungur

13. Uğur Yılmaz Deniz

14. Celal Sarıgül

15. Gülşah Suna

16. Ebru Has

MASTERCHEF TÜRKİYE’DE ANA KADRO YARIŞMACILARI NASIL BELİRLENDİ?

MasterChef Türkiye’de bu sene başvuran sayısının çok olması nedeniyle eleme tur sayısı artırılmak zorunda kalındı. Yüz bin kişinin başvurduğu yarışmada ilk turda yarışmacılar, kendi seçtikleri yemekler ile şeflerin onayını almaya çalıştı. Bu turda en az iki şeften evet oyu alan yarışmacı, üçlü düello turuna çıktı. Üçlü düello turunda ise şefler, yarışmacıları bir yemek ismi söylediler. Verilen süre sonunda en iyi tabağı hazırlayan yarışmacı ise final turuna kaldı. Son final turuna kalan bu şekilde 28 yarışmacı belirlenmiş oldu.

MasterChef’te final turu 3 Temmuz 2020’de başladı. Bu tura kalan 28 yarışmacı iki gruba ayrıldı. On dört kişiden oluşan bu gruplar her gün iki oyun oynadı. Bu oyunlardan ilkini geçen altı yarışmacı arasında yaratıcılık oyunu oynandı. Bu oyunda en iyi tabağı hazırlayan, MasterChef Türkiye ana kadro yarışmacısı olarak seçildi. Bu şekilde her gruptan sekizer yarışmacı belirlendi ve Masterchef ana kadrosunda yer almaya hak kazandı. Toplam 16 günde 16 esas yarışmacı belirlenmiş oldu.

Haberin Devamı