Gazete Vatan Logo

Masterchef Türkiye eleme| Masterchef kim elendi? 28 Kasım eleme heyecanı!

MasterChef kim elendi? MasterChef takipçileri tarafından merak ediliyor. 28 Kasım Perşembe günü eleme potasında Rıfat, Güzide, Kıvanç ve Batuhan. Bu dört isimden birinin veda etmesi bekleniyordu ancak MasterChef yayın akışında değişiklik yapıldı. Elemenin 29 Kasım’da (bugün) yapılacağı duyuruldu. Peki, MAsterChep 28 Kasım son bölümde ne oldu?

Masterchef Türkiye eleme| Masterchef kim elendi? 28 Kasım eleme heyecanı!

MasterChef yarışmasının bu akşam yayınlanacak bölümünde bir kişi yarışmaya veda edecek. Yemekleri beğenilmeyen isimler arasında yapılacak elemede kimlerin potada yer alacağı dün farklı bir yöntemle belirlendi. İşte 28 Kasım MasterCfef yarışmasında son yaşanılanlar…

MASTERCHERF’TE BU HAFTA KİM ELENECEK?

MasterChef’te bu aksam, Güzide, Rıfat, Kıvanç ve Batuhan arasından bir isim elenecek. Normalde Perşembe günleri yapılan eleme yarışması bugün ekranlara gelecek.

MASTERCLASS ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

MasterChef son bölümde şeflerin aldığı kararla 8 yarışmacıya Somer Şef tarafından MasterClass eğitimi verildi. Eğitimin ilk aşaması baklava yapıldı, baklavayı en iyi Güzide yaptı. Kıvanç, Ekin ve Cemre ikinci tura kaldı. İkinci turda bu kez yarışmacılar şöbiyet tatlısı yaptı. Bu turda en iyi tatlıyı yapan isim Cemre oldu. Somer Şef ayrıca Cemre'ye bir de kimono hediye etti.

MASTERCHEF'TE ELEME ADAYLARI KİMLER?

MasterChef'te bu hafta Gaziantep'te yapılan ilk dokunulmazlık oyununu kırmızı takım kazandı. Mavi takımda ise bireysel dokunulmazlığı alan Ekin oldu ve ilk eleme adayı olarak Rıfat'ın ismini söyledi. Mavi akım kendi içinde yaptığı oylamada ise ikinci aday olarak Güzide elemeye potasına soktu.

Haberin Devamı

MasterChef'teki ikinci dokunulmazlık oyununda ise kaybeden kırmızı takım oldu. Bu takımda kimse dokunulmazlığı alamadı. MasterChef tarihinde bu bir ilkti. İlk kez bireysel dokunulmazlık kimseye verilmedi. Şeflerin yemeklerini beğenmediği Batuhan, Alican, Yasin ve Kıvanç kendi içlerinde oylamaya gitti. Oylamada 3'er oy alan Batuhan ve Kıvanç haftanın diğer eleme adayları oldu. Oylama sırasında Yasin, Alican ve Batuhan arasında gergin dakikalar yaşandı. Böylece, haftanın eleme adayları Güzide, Rıfat, Kıvanç ve Batuhan oldu.