Gazete Vatan Logo

MasterChef Türkiye'de Esra gözyaşlarına boğuluyor! İşte yeni fragman...

MasterChef Türkiye dün akşam TV8 ekranlarında yayınlandı ve büyük bir heyecanla izlendi. MasterChef Türkiye'de zorlu performans gösteren iki takımdan kazanan hangi taraf oldu? MasterChef Türkiye yeni bölüm fragmanında ise Esra neden gözyaşlarına boğuluyor? İşte ipuçları...

MasterChef Türkiye'de Esra gözyaşlarına boğuluyor! İşte yeni fragman...

MasterChef Türkiye gitgide zorlaşıyor ve yarışmacıların sinirleri de oldukça geriliyor. Bu akşam ekrana gelecek olan MasterChef Türkiye'de Esra ile Murat arasında gerginlik yaşanıyor, gözyaşlarına hakim olamayan Esra stüdyoyu ter ediyor.

MASTERCHEF TÜRKİYE YENİ FRAGMAN

TAKIM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Masterchef Türkiye'de bu hafta takım kaptanları mavi takımda Hakan, kırmızı takımda ise Esra oldu. Büyük bir çekişmeye sahne olan takım oyununu ise bu hafta Kırmızı Takım oldu!

İLK ELEME ADAYLARI KİMLER?

Mavi takımın yarışmayı kaybetmesinin ardından dokunulmazlık yarışında birinci olan isim Eslem oldu. Yapılan oylama sonucunda ise ilk iki eleme adayı Hakan ve Doruk oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE KİM ELENECEK?

MasterChef Türkiye'de bu akşam eleme yapılacak. Dün akşam eleme potasına çıkan Hakan ve Doruk'un ardından iki kişi daha eleme potasına adını yazdıracak. Dokunulmazlık yarışı ve takım oyununda galip gelen kim olacak heyecan dorukta.