Gazete Vatan Logo

Mansur Yavaş, Gökçek için ne dedi?

CHP Ankara Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında Ankara için projelerini açıkladı.

Mansur Yavaş, Gökçek için ne dedi?

İşte Mansur Yavaş'ın CNN Türk'te konuşmalarından bazı satır başları.

Yavaş, ilk olarak Ankara'da var olan otopark ihalelerini iptal ederek hepsini İstanbul'daki İSPARK gibi yapacaklarını dile getirdi.

Böylelikle otoparktan gelir elde edeceklerini söyleyen Yavaş Otopark gelirlerinin yarısını belediyeye diğer yarısını ise sosyal yardım kuruluşlarına vereceklerini' söyledi.

EN ÖNEMLİ PROJEM AKILLI ANKARA PROJESİ

Şehri kendi başına değil halkla birlikte yöneteceğini söyleyen Yavaş 'Akıllı Ankara projesinde kent yönetim sürecine dahil olacak. Yapacağım her işi halka soracağım. Şu an teknolojide bu mümkün' diye konuştu.

Anket

Ankara'daki otoparkların İSPARK gibi olmasına nasıl bakarsınız?

Belediyelere gelir getirebilir; olumlu
Fikrim yok
Olmasa daha iyi






ANKARAGÜCÜ'NE TAM DESTEK VERECEĞİM

Keçiörengücü, Ankaraspor gibi takımların belediyeden yardım aldığını söyleyen Mansur Yavaş 'Sadece Ankaragücü'ne tam destek vereceğim, Ahmet Gökçek yönetimden gittikten sonra Ankaragücü destek görememiştir. Belediye Başkanı olduğum zaman Ankaragücüne tam destek vereceğim' ifadelerini kullandı.

Anket

Sizce Mansur Yavaş, seçimleri kazanacak mı?

Evet
Fikrim yok
Hayır






'GÖKÇEK'LE TARTIŞMAM'

Bir soru üzerine Melih Gökçek'le tartışmaya girmeyeceğini söyleyen Yavaş, 'Onunla tartışmaya girmem. Çünkü yapı olarak tartışılacak birisi değil. Karşı karşı gelindiğinde sadece kavga edilir' ifadelerin kullandı.



'HÜKÜMET 30 YILDIR OTOBÜS YAKANLARLA MASAYA OTURDU'

Mansur Yavaş, Ankara Temsilcimiz Murat Çelik'in Gezi Parkı ve Ali İsmail Korkmaz sorusuna; "Gezi Parkı olaylarında gençler dinlenmedi. Otobüsler yakıldı diye 'kamu zararı' diyenler 30 yıldır otobüsleri yakanlarla hem de içinde insanlar varken yakanlarla masaya oturdu. Neden bu gençlerle masaya oturulmadı da onlara terörist dendi? Kamu zararı diyorsanız Melih Gökçek'in yaptırıp sonra da söktürdüğü Ankara'daki 'Kafes'e 80 milyon lira harcandı. İşte kamu zararı bu" dedi.

CHP'den Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Mansur Yavaş, aslında Demokrat Parti'den aday olacağını ancak Melih Gökçek'in attığı bir tweet ile CHP'den aday olduğunu söyledi.

Haberin Devamı