Gazete Vatan Logo
Magazin Mağdurlar için ele ele verdiler!

Mağdurlar için ele ele verdiler!

Hollywood dünyasının ünlü isimleri, Florida ve Teksas’ta yaşanan kasırgalarda mağdur olan insanlar için yardım kampanyası düzenlediler

Mağdurlar için ele ele verdiler!

Aralarında Justin Bieber, George Clooney, Nicole Kidman, Nicki Minaj, Leonardo DiCaprio, Catherine Zeta-Jones gibi isimlerin yer aldığı ünlüler, önceki gün büyük bir yardım kampanyasına imza attılar. Florida ve Teksas’ta meydana gelen kasırgalarda mağdur olanlar için el ele veren Hollywood dünyası, kısa sürede 44 milyon dolara yakın bağış topladı. Ünlülerin katıldığı, televizyonda canlı yayında telefonla yapılan yardım toplama programında, Apple 5 milyon dolar, Albertsons Cos. ve Merck şirketleri 1’er milyon dolarlık bağış yaptı. NBA yıldızı Chris Paul, programda, NBA Oyuncuları Birliği’nin 500 bin dolar bağış yaptığını duyurdu.

Afet insan ayırmaz

Beyonce de mağdurlar için yardım toplama programına katıldı. Şarkıcı, şunları söyledi: “Doğal afetler insan ayırt etmez; siyah ya da beyaz olmanıza, Yahudi ya da Müslüman olmanıza bakmaz. Şiddet ya da ırkçılığın olmadığı haberleri görmenin mümkün olmadığı zamanlarda, bundan daha kötüsü olamaz diye düşündüğünüzde, doğal afet değerli hayatları alır, büyük hasar bırakır, her şeyi değiştirir.”

Haberin Devamı