Gazete Vatan Logo
Magazin Türkan doğum yaptı! Üç Kız Kardeş'in sezon finalinde neler oldu?

Türkan doğum yaptı! Üç Kız Kardeş'in sezon finalinde neler oldu?

Kanal D'nin ilgi ile izlenen dizisi Üç Kız Kardeş, 13 Haziran Salı akşamı seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in her bölümü birbirinden daha heyecanlı geçiyor. Üç Kız Kardeş 53. bölümüyle ilgili merak edilen bütün detaylar haberimizde.

Türkan doğum yaptı! Üç Kız Kardeş'in sezon finalinde neler oldu?

Dönüş yeni hayatını yazmak için yola çıkmasıyla birlikte Kalender ailesi paramparça oluyor.

SADIK VE NESRİN GERÇEKLERİ ÖĞRENİYOR

Aylardır evlatlık olduğunu bilmesine rağmen ailesine bir şey belli etmeyen Dönüş, sonunda ailesiyle yüzleşti ve yine ortadan yok oldu.

Dönüş'e ulaşamayan Sadık ise Dönüş'ün gerçekleri öğrendiğini duyunca çılgına döndü. Ne yapacağını şaşıran Sadık, karakola gidip Dönüş'ü bulmaya çalıştı.

SEVİLAY YİNE BOŞ DURMUYOR

Sevilay ile hiç anlamayan Derya, yine Sevilay'ın psikolojik şiddetine maruz kaldı. Derya'yı evden kovmaya çalışan Sevilay, evin kirasını oğlunun ödediğini söyledi. Derya ise şirketin kendi üstüne olduğunu söyledi. Duyduklarına inanamayan Sevilay, hemen Mustafa'nın yanına gidip doğruluğunu teyit etti.

NESRİN, DERYA'YI AZARLIYOR

Nezahet'ten Derya'nın yaptıklarını öğrenen Nesrin, Derya'nın Dönüş'e evlatlık olduğunu söyleyecek kadar nasıl vicdansız olduğunu düşünerek kahroldu.

Derya'yı arayan Nesrin, ağzına gelen her şeyi saydı. Derya ise yine hatasını kabul etmeyip annesine çıkıştı.

Haberin Devamı

 

DERYA VE MUSTAFA ARASINDA İPLER GERİLİYOR

Yine annesinin gazına gelen Mustafa soluğu Derya'nın yanında aldı. Derya'ya hakaret etmeye başlayan Mustafa üzerine yürümeye başladı. Derya'nın arkadaşları ise aralarındaki tartışmayı bitirmesi için müdahale etme gereği duydu.

DÖNÜŞ GERÇEĞİNE DÖNMEK İSTİYOR

Sadık'ın da her şeyi öğrenmesiyle duygusunu açık açık yaşamaya başlayan Dönüş, Sadık'a ağır konuşup hemen telefona sarıldı. Eskişehir'e bilet almak isteyen Dönüş'ü Nesrin durdurdu.

İlk defa ailece Dönüş olayını bu kadar net konuşan Nesrin ve ailesi, Dönüş'ün Feride'den emanet olduğunu ve hiç bir yere yollamayacağını söyledi.

Ertesi gün kararlığını gösteren Dönüş, Eskişehir'e gitmek için eşyalarını topladı.

DERYA, SEVİLAY'IN GERÇEK YÜZÜNÜ GÖSTERİYOR

Nezahet'ten Mustafa ile evlilik haberini kimin söylediğini öğrenen Derya doğrudan eve giderek Sevilay'ın gerçek yüzünü gösterdi. Derya'nın ailesine gidip söylediklerini anlatınca Mustafa annesini evden kovdu.

DÖNÜŞ YENİ HAYATINA YOLA ÇIKIYOR
Anneannesinin yanına yolculuğa çıkan Dönüş, bütün ailesi ve Serdar ile vedalaşıp tren ile Eskişehir için yola düştü.

Haberin Devamı

SEVİLAY'IN OYUNU

Hırsını alamayan Sevilay, Derya'yı daha da kötü duruma düşürmek Sadık'a Derya ve Mustafa'nın evli olduğunu kanıtlayan belgeler gönderdi. Belgeleri Türkan'ın adına gönderen Sevilay aynı zamanda Türkan'dan da intikamını aldı.

Belgeleri gören Sadık, Nesrin'i de aldığı gibi Derya'nın yanına gitmek için yola düştü. Sinirli araba kullanan Sadık, bir anlık dikkatsizlik ile trafik kazası geçirdi.

MİNE, KİRAZ'I KAÇIRIYOR

Kiraz'ı kaçırma planı yapan Mine, planını gerçekleştirdi. O sırada Kiraz'a bakmakla görevli olan çalışanı ise Somer'e haber verdi. Türkan'ı habersiz bırakan Somer, Mine'nin peşine düştü.

TÜRKAN'IN DOĞUMU BAŞLADI

Sevilay'ın yolladığı belgeler Türkan'dan geldiği düşünülünce Nezahet, Ayla'nın düğününde Türkan'ı azarlamaya başladı. Türkan açıklama yapmaya bile fırsat bulamadı.

Halasının yanından ayrılan Türkan'ın bir anda sancısı başladı. Somer'in düğünde olmayışı Türkan'ı çaresiz bıraktı. Türkan'ın acı çektiği gören Kartal, Türkan'ın yardımına koştu ve hastaneye götürdü. Yolda haber vermek için Somer'i arayan Kartal, Somer'e ulaşamadı.

Haberin Devamı

ÜÇ KIZ KARDEŞ 53. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.