Gazete Vatan Logo

Üç Kız Kardeş 35. bölüm fragmanı yayınlandı

Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş 35. bölüm fragmanı yayınlandı. Salı akşamları izleyicinin karşısına çıkan ve İclal Aydın'ın romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş yeni bölümünde neler var?

Üç Kız Kardeş 35. bölüm fragmanı yayınlandı

Üç Kız Kardeş 35. bölüm fragmanı yayınlandı. İlk bölümünden itibaren izleyiciye ekran başına kilitleyen ve heyecan dolu anlara sahne olan Üç Kız Kardeş yeni bölümleriyle Kanal D ekranına gelmeye devam ediyor.

 Başrollerinde İclal Aydın, Reha Özcan, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Ayça İnci, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Yiğit Dikmen, Emre Kıvılcım, Eren Öner ve Güldestan Yüce gibi önemli isimlerin yer aldığı Üç Kız Kardeş yeni bölümünde neler olacak?

ÜÇ KIZ KARDEŞ 35. BÖLÜM FRAGMANI

Yeni Bölümde Neler Olacak?

Türkan, Rüçhan'ın Sevilay'ın konumunu bile bile ortaklığa göz yummasını affedemez. Sevilay konusunda Somer'e rağmen daha kararlı durur. Rüçhan ise Türkan'ı ortaklık konusunda bir tercih yapmaya zorlar.

Mine, Somer ve Rüçhan'la ilişkisini Kiraz üzerinden iyileştirmeye çalışır. Yeni aldırdığı evle Korman Ailesi'ne daha yakın olacaktır.