Gazete Vatan Logo
Magazin Sinem Öztürk'ün acı günü! Annesini kaybetti...

Sinem Öztürk'ün acı günü! Annesini kaybetti...

Ünlü oyuncu Sinem Öztürk Uslu sosyal medya hesabından geçtiğimiz günlerde annesinin kansere yakalandığını duyurmuştu. Öztürk'ten acı haber geldi. Sinem Öztürk Uslu'nun annesi Ferhan Zuhal Öztürk vefat etti.

Sinem Öztürk'ün acı günü! Annesini kaybetti...

Annesinin sağlık sorunları nedeniyle zor günler geçiren Sinem Öztürk, annesi Ferhan Zuhal Öztürk'ün 8 aydır sağlık sorunlarıyla savaştığını ve kemoterapi tedavisi gördüğünü açıklamıştı.

"ZORLU BİR SÜRECE GİRDİK"

Annesiyle birlikte çektirdiği bu kareyi paylaşan ünlü oyuncu, "Annem Ferhan Zuhal Öztürk, 8 aydır KMML (Kemik iliğinin kan üretmemesi) tedavisi görüyordu. Ayda bir iğneyle yapılan tedavi olumlu sonuç veriyor derken, bir anda Akut Lösemi denilen, AML hastalığına evrildi. 3 gün süren bir yoğun bakım sürecinden sonra kemoterapiye başladık... İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Araştırma Hastanesinde zorlu bir sürece girdik." ifadelerini kullandı.

Annesi için kan ihtiyacı olduğunu da belirten Öztürk, "Bu süreçte düşen kan değerleri ve trombositleri yüzünden kan ve aferez trombosit bağışına ihtiyaç duyuyoruz… Tek seferlik değil, kan bağışlarının sürekliği önemli. Kanın kendini yenilemesi için. Annemin kan grubu 0+. Diğer kan grubuna ait bağışçıların bağışları da bizim için çok önemli çünkü değişimle daha çabuk kendi grubumuzdaki kana ulaşabiliyoruz. Desteklerinizi bekliyoruz. Herkese sonsuz teşekkürler. Dualarınızı eksik etmeyin... Kimler kan verebilir: Son bir yıl içerisinde dövme yaptırmamış, ameliyat olmamış ve altmış beş yaş altı bağışçılar… Bağışları sadece Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Kan Merkezine yapabiliyoruz" mesajını yazdı.

Haberin Devamı

ANNESİNİ KAYBETTİ!

Ünlü oyuncu Sinem Öztürk annesi Ferhan Zuhal Öztürk'ü kaybettiklerini sosyal medya hesabından duyurdu.

Öztürk, Instagram hesabından acı haberi takipçileriyle paylaştı. 37 yaşındaki oyuncu  "Annemizi kaybettik. Cenazemiz yarın ikindi namazından sonra Mudurnu'da defnedilecektir" açıklamasını yaptı.