Gazete Vatan Logo
Magazin Şeyma Subaşı'ndan ramazan paylaşımı

Şeyma Subaşı'ndan ramazan paylaşımı

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, tatil için gittiği İskoçya'da takipçisinden gelen ramazan sorusuna yanıt verdi.

Türkiye'nin en magazinsel isimlerinden biri olan Şeyma Subaşı, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. Büyük kitleler tarafından takip edilen isim, son olarak İskoçya'ya gitti. Sık sık gezen Subaşı'nın bir takipçisinden gelen soruya verdiği yanıt ise görenleri şaşırttı.

DURDURABİLENE AŞK OLSUN

Şeyma Subaşı, Ramazan ayında da yerinde durmadı ve arkadaşının doğum günü partisi için soluğu İskoçya'da aldı. Fenomenin, parti tarzı sosyal medyada dikkat çekti. Subaşı son olarak ramazan paylaşımı yaparak "Tüm Müslüman kardeşlerime ve diğer dinlerden dostlarıma huzurlu bir Ramazan diliyorum. Bu güzel ayın dünyaya anlayış, kolaylık, pozitiflik ve barış getirmesini temenni ediyorum. Hep birlikte Ramazan'ın ruhuna saygı gösterelim ve onu kucaklayalım" demişti.

CEVABI ŞAŞIRTTI!

Bir takipçisi Subaşı'nın pozlarının altına, "Şeyma nasıl geçiniyorsun oralarda? Ailen akrabalarınla görüşüyor musun? Bu hayatı çok uzak farklı farklı ülkelerde yalnız yaşıyorsun? Neyle geçiniyorsun arkadaşların var mı oralarda aklımda mantıklı sorular" yazdı. Tanınan ismin, verdiği cevap şaşırttı.

Haberin Devamı

"YERİMİ BIRAKMIYORUM"

Subaşı bir takipçisinin ise "Milli gururumuz her yerde temsil ediyor" yorumuna "Bende o iş merak etmeyin. Yerimi bırakmıyorum" yanıtını verdi.