Gazete Vatan Logo
Magazin Poyraz Karayel 70. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Poyraz Karayel 70. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D ekranında yayınlanan Poyraz Karayel dün akşam ekrana gelen son bölüm ile izleyenlere heyecan dozu yüksek sahneler yaşattı. Poyraz Karayel'de Ayşegül'ün hayatının tehlikeye girmesi izleyenleri tedirgin etti. Peki Poyraz Karayel yayınlanan son bölüm ardından 70. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Poyraz Karayel 70. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çarşamba akşamı ekrana gelen Poyraz Karayel 69. son bölüm ile ekrana geldi. Nefes kesen sahneleri ile izleyenleri ekrana kilitleyen Poyraz Karayel yaınlanan son bölüm ardından 70. yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki Poyraz Karayel 70. yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı.

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Poyraz ve Ayşegül, Çınar’ın İsa için ciğerini vereceği haberiyle kalakalırlar. Fakat olaylar Çınar’ın beklediği gibi gitmez. Çınar’ın doktordan duydukları herkesin mutluluğunu yarım bırakır. Ama Çınar, geçmişindeki günahının vicdan azabıyla Nevra’ya rağmen her riski göze almaya kararlıdır.
Bahri, Sadreddin ve Despina’nın arkasından çevirdiği dolapları keşfeder. Üstelik Despina’nın Tefeciyle görüşmüş olması Bahri’yi iyice delirtir. Bahri’nin ceza kesmesinin zamanı gelmiştir...
Mümtaz, Poyraz’a Girişim’in hedefindeki yeni ismin Ayşegül olduğunu söylemez. Fakat Poyraz, Ayşegül için yaklaşan tehlikeyi yine de keşfeder.
Ama Ayşegül’ü nasıl koruyacaktır? Katili nasıl durduracaktır?
Poyraz tam her şeyi yoluna koyduğunu sandığı anda gerçeği öğrenir. Şimdi Ayşegül’ün hayatı için zamanla bir yarış başlamıştır...
POYRAZ KARAYEL 70. YENİ BÖLÜM FRAGMANI
Poyraz Karayel 70. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizde yer alacaktır.

Haberin Devamı