Gazete Vatan Logo
Magazin 'Norveç somonu ve hakemin annesi...'

'Norveç somonu ve hakemin annesi...'

Şahan Gökbakar'dan Galatasaray maçında şok tweet...

Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçında Real Madrid-Galatasaray arasında oynanan maç ünlüleri buluşturdu. Bazı ünlüler müsabakanın oynadığı Santiago Bernabeu giderek Galatasaray'a destek olurken bazı ünlüler ise ekran başında forma giyerek takımını destekledi.

Takımını desteklemek için başta Şahan Gökbakar, Kenan Doğulu, Hande Soral, Erdem Yener, Murat Akdilek ve Seda Sayan'ın sevgilisi Erkan Çelik Madrid'e gitti.

İstanbul'da ise Naz Elmas, Gamze Karaman, Gizem Akın, Hakan Hatipoğlu, Bengü, Eren Hacısalihoğlu gibi ünlüler televizyon başında takımını destekledi.

Sedat Doğan, maç başlamadan önce Işın Karaca'nın alnını öperek uğur yaptı. Maçın ardından Real Madrid'in 3-0 gibi skorla kazanması Galatasaraylı ünlüleri üzdü.

Fanatik Galatasaraylı Şahan Gökbakar ise, Burak Yılmaz'ın ceza sahasının içinde düşürülmesine penaltı vermeyen Norveçli Svein Oddvar Moen'e ateş püskürdü. Dakika dakika maçı değerlendiren Gökbakar, "İlk yarının özeti... Adam bulunca atıyor sen atamıyorsun. Seni ismiyle yenmiş zaten... ilk yarı iki takımda iki net pozisyon buldu onlar atti biz... Bu maçı izleyen herkes şunu görür, öyle yüzde 3,5 değil. Sen bulduğunu atsan 2-2 maç... Ama daha çok şey olur bu turda... Hain olmayın, birbirinizi tutun destekleyin. İsminden korkmuş takım Madridin... Ben canlı izliyorum. Atak yaparken ligde deli gibi organize olan takım duruyor şu an. Neden? Zamanında iki sıfırdan 3 - 2 olunca üzülenler yine üzülmesin....Aman dikkat. Real Madrid dediğin işte bu... Bu Türkiye ve insanlari hep özgüven eksiliginden kaybetti. Sanatta, sporda her yerde. Biz de adamız kardeş... Galatasaray'ın pozisyonunu soran bazı körlere önce Drogba ve ardından Ebue derim.... Onlarında Ronaldo ve Benzema... Fark onlar attı, biz atamadık" diyerek ilk yarıyı yorumladı.

İkinci yarıda hakem hatasının olduğunu söyleyerek çılgına dönen Gökbakar, "Norveçli hakemin verdiği olmayan faul, sonucu yedigimiz gol ile Norveç somonu ve hakemin annesi arasındaki bağlantı beni rahatlattı... Galatasaray'a seninle gurur duyuyorum. Real Madrid futbol oynamadan 3 gol atar. Senin yapman gereken oynamak. Oynamazsan gol atamazsın Oynamadık, korktuk" diye eleştirdi.

Haberin Devamı