Gazete Vatan Logo
Magazin Muhteşem Yüzyıl Kösem 21.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Muhteşem Yüzyıl Kösem 21.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star TV ekranlarında seyirci ile buluşan Muhteşem Yüzyıl Kösem soluk soluğa izlenecek bir bölümle daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Muhteşem Yüzyıl Kösem son yayınlanan bölümünden sonra 21.yeni bölüm fragmanı yayınlanıp yayınlanmadığı merak konusu oldu. Muhteşem Yüzyıl Kösem'e dair tüm sorular ve yanıtları haberimizde...

Muhteşem Yüzyıl Kösem 21.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dönem dizisi niteliğinde olan Muhteşem Yüzyıl Kösem ilgi ile izlenmeye devam ediyor. Merakla beklenen Muhteşem Yüzyıl Kösem 21.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Başrollerini Beren Saat, Hülya Avşar ve Ekin Koç'un oynadığı dizinin fragmanı yayınlanır yayınlanmaz heyecan ve merak dolu bekleyiş sona erdiğinde haberimizden ulaşabişirsiniz. İşte Muhteşem Yüzyıl Kösem'e dair bilgiler ve detaylar...

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Muhteşem Yüzyıl Kösem’de bu hafta Kösem Sultan iktidara yürüyor!

Kösem Sultan kaçırılıyor! Safiye Sultan’dan şüphelenen Sultan Ahmed ise öfkeyle kız kulesine gidiyor. Safiye Sultan ise Ahmed’i şaşkına çeviren bir teklifte bulunuyor. Eşkiya tarafından esir tutulan Kösem ise öyle bir bilgiye ulaşıyor ki düşmanını gafil avlıyor.Mustafa’nın hastalandığını öğrenen Halime, emirleri hiçe sayıp oğlunun yanına gidiyor. Ahmed, Kösem’in özlemiyle yanıp tutuşurken, esir tutulduğu yerden kaçmaya çalışan Kösem’in hayatı tehlikeye giriyor. Hümaşah Sultan ile Züfikar arasındaki yakınlaşma git gide artarken, Hümaşah’ın kocası Hasan Paşa payitahta geliyor. Boşanmak istemeyen Hasan paşa, Hümaşah’ı sırrını açıklamakla tehdit ediyor. Hümaşah, kanıtları yok etmeye çalışırken, Hümaşah’ı saraydan göndermek isteyen Kösem bu sırrın peşine düşüyor.

Haberin Devamı

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 20.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Safiye Sultan, onu yeniden hayata döndürecek bir mucize yaşarken, Kösem haremin idaresini ele geçirmek için Hümaşah Sultan’a büyük bir darbe vurmaya hazırlanıyor.

Kösem’in kaçırılmasının arkasında Safiye Sultan’ın olduğunu düşünen Ahmed, öfkeyle hesap sormaya gider. Olan bitenden haberi yokmuş gibi davranan Safiye, Ahmed’e bir teklifte bulunur. Ahmed, Kösem’i kurtarabilmek için büyük bir taviz verirken, esir tutulduğu yerden kaçmaya çalışan Kösem, tehlikeyle burun buruna gelir.

Hümaşah Sultan’ın kocası Hasan Paşa ise payitahta gelir. Boşanma meselesini öğrenince öfkeden deliren Hasan Paşa, Hümaşah’ı tehdit eder. Eğer boşanmaktan vazgeçmezse, sırrını tüm saray öğrenecektir. En başta da Sultan Ahmed..

Haberin Devamı

Kösem, kaçırılmasının ardında Hümaşah’ın olduğunu düşünür. Hümaşah’ı bir an evvel saraydan göndermelidir. Kocasının tehdidiyle köşeye sıkışan Hümaşah, paşanın elindeki kanıtları yok etmek isterken, Kösem’in Hümaşah’ın sırrına ulaşması an meselesidir.

Kösem Sultan adım adım iktidara yürürken, haremde hayat herkes için bambaşka bir yöne akmaya başlar.. Özellikle de şehzade Mustafa için.. Muhteşem Yüzyıl Kösem, sürprizlerle dolu yeni bölümüyle Star’da..

Yapımcı: TIMS / Timur Savcı
Yönetmen: Mert Baykal, Yağız Alp Akaydın
Senaryo: Yılmaz Şahin, Nüket Bıçakçı
Yayın Günü: 7 Nisan Perşembe
Yayın Saati: 20.00