Gazete Vatan Logo
Magazin Lütfen biraz daha empati ve sempati!

Lütfen biraz daha empati ve sempati!

Şu sıralar ‘Meryem’ dizisinde Oktay karakterine hayat veren Cemal Toktaş’tan hayranlarına mesaj var: “Lütfen biraz daha çok empati ve sempati”

Lütfen biraz daha empati ve sempati!

Yeni bölümüyle bugün ekranda olacak ‘Meryem’ dizisinde Savcı Oktay olarak seyirci karşısına çıkan Cemal Toktaş (34), diziyi, eşiyle Nergis Öztürk’le kurduğu Taşra Kabare’yi ve aile hayatını anlattı. Önceliğinin her daim eşi ve oğlu olduğundan bahseden oyuncu, iletişime verdiği önemin altını çizerek, “İletişim kopukluğuna tahamül edemiyorum” dedi.

- En son ‘Yılanların Öcü’nde rol aldım ve 2 senedir ekrandan uzağım. Bu dönemi oğlumla zaman geçirerek ve eşim Nergis ile hayalimiz olan Taşra Kabare’yi kurmakla geçirdim. Meryem’e gelecek olursak, daha ilk bölümü okur okumaz başarılı olacağını gördüm.

- Taşra Kabare’de yeni oyunlara ve 1 Ekim’de başlayacak yeni sezon programına hazırlanıyoruz. İstanbul’da pek çok tiyatro ve müzik grubuna ufak da olsa bir katkı sağladığımız için çok mutlu ve gizli gizli gururluyuz.

- Eşim Nergis Öztürk ile önceliğimiz her zaman birbirimiz olduk. Şimdi buna oğlumuz da dahil oldu.

- Oğlum sanata çok meraklı. Önce üflemeli çalgılara sonra gitara merak sardı. Şimdi Taşra Kabare’ye konsere gelen gruplarla birlikte sound check yapıyor.

Haberin Devamı

- En son kendim için kısa bir seyahate çıktım. Yol gitmek bana çok iyi geliyor. Hayatta en tahamül edemediğim şey ise çağımızın hastalığı olan iletişim kopukluğu...

- Buradan herkese şunu söylemek istiyorum “Lütfen biraz daha çok empati ve sempati!”