Gazete Vatan Logo
Magazin Kurtlar Vadisi Pusu 296. bölüm fragmanında işler karışıyor!

Kurtlar Vadisi Pusu 296. bölüm fragmanında işler karışıyor!

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Yıllara meydan okuyan Kurtlar Vadisi Pusu 296. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte merak edilen soruların yanıtları ve Kurtlar Vadisi Pusu 296. bölüm fragmanı...

Kurtlar Vadisi Pusu 296. bölüm fragmanında işler karışıyor!

Başrolünde Necati Şaşmaz'ın rol aldığı reyting rekortmeni dizi Kurtlar Vadisi Pusu bomba gibi bir bölümle daha ekranalara gelmeye hazırlanıyor. 296. bölüm fragmanı yayınlanan dizi Kurtlar Vadisi Pusu'nun yapımcılığını Pana Film üstleniyor. Kurtlar Vadisi Pusu Perşembe akşamları saat 20:00'de Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşuyor...

KURTLAR VADİSİ PUSU 296. BÖLÜM FRAGMANI

Gölge, planını devreye sokuyor!

Polat’ı, Gölge’nin özel bir ilaçla güçlendirdiği ölümsüz askerleri ile zorlu bir mücadele bekliyor… Gölge, Toryum Santrali protokollerin imzalandığı toplantıyı engellemek için planını devreye sokuyor. Zeynep’in büyük sırrı açığa çıkıyor! Mete, Yusuf ve Polat’la ilgili gerçeği öğrendikten sonra ne yapacak?

Siyah Sancak, Suriye’deki son büyük operasyondan sonra İstanbul’a dönüyor…

Ve Polat koltuğunu Pusat’a bırakıyor !

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

İstanbul’a kadar uzanan uyuşturucu sevkiyatını engellemeye çalışan Polat’ı, Gölge’nin büyük bir sürprizi bekliyor…
Polat, İHA’nın hedefindeyken; Gölge, Babil ordusunu yenilmez hale getirecek bir ilacın peşindedir. Özel bir görev için İstanbul’a gelen Tilki’nin, Polat Alemdar’a karşı birleşeceği yeni ortağı kim olacak?
Posta kutusundaki sırrın peşinde olan Yusuf, artık geçmişini geride bırakmak istiyor. Pusat, Siyah Sancak’la çıktığı operasyonda pusuya düşüyor.
İstanbul’a kadar uzanan uyuşturucu sevkiyatını engellemeye çalışan Polat’ı, Gölge’nin büyük bir sürprizi bekliyor…

Haberin Devamı