Gazete Vatan Logo
Magazin Kızının acısına dayanamadı

Kızının acısına dayanamadı

1950-60’lı yılların ünlü aktrislerinden Debbie Reynolds, kızı Carrie Fisher’in ölümüne dayanamadı. Kızının ölümünün hemen ardından “Onu çok özlüyorum. Carrie’nin yanında olmak istiyorum” dedikten sonra hayatını kaybetti

Kızının acısına dayanamadı

1950’li ve 1960’lı yıllarda oynadığı Hollywood müzikalleri ve komedi filmleriyle ünlenen Debbie Reynolds, kızının ölümüne dayanamadı. Star Wars (Yıldız Şavaşları) serisinde Prenses Leia’yı canlandırarak annesi gibi ünlü bir oyuncu olan Carrie Fisher, Londra’dan Los Angeles’a giden uçakta kalp krizi geçirmiş, ardından kaldırıldığı hastanede önceki gün 60 yaşında vefat etmişti. Reynolds, kızının vefatından sonra Facebook’ta yayımladığı mesajda, “Sevgili ve harika kızımın Tanrı vergisi yeteneklerine kucak açan herkese teşekkürler. Ona bundan sonraki durağına yolculuğunda rehberlik eden düşünceleriniz ve dualarınız için size minnettarım” demişti.Kızının ölümünden yaklaşık 24 saat sonra oğlu Todd’un evinde felç geçiren Reynolds’un “Onu çok özlüyorum. Carrie’nin yanında olmak istiyorum” dedikten sonra 84 yaşında hayata gözlerini yumduğu açıklandı.

Oscar’a aday oldu

1964 yapımı ‘The Unsinkable Molly Brown’ filmindeki Molly rolüyle ‘En İyi Kadın Oyuncu’ dalında Oscar adaylığı bulunan Reynolds, 1969-70 sezonunda NBC televizyonunda The Debbie Reynolds Show adıyla kendi programını yaptı. Komedi dizisi Will & Grace’te de Grace’in annesini canlandırdı ve bu rolüyle de Emmy Ödülü’ne aday gösterildi.

Haberin Devamı

Elizabeth Taylor için terkedildi

Reynolds, 1955’te evlendiği ünlü pop yıldızı Eddie Fisher ile Bundle of Joy (1956), Leslie Nielsen ile Tammy ve the Bachelor (1957) filmlerinde oynadı. Todd ve Carrie doğduktan sonra Fisher, Reynolds’u Elizabeth Taylor için terk etmiş ve Taylor ile evlenmişti. Reynolds ve Taylor yakın arkadaştı.

Gerçek adı Mary Frances Reynolds olan ve sahne adı Debbie Reynolds’la tanınan ABD’li oyuncu ve şarkıcı, bazı eleştirmenlere göre tüm zamanların en iyi müzikali olan, 1952 yapımı ‘Singin’ in the Rain’deki performansıyla ünlü oldu.