Gazete Vatan Logo
Magazin Kemer Country Club’da spor dolu bir hafta sonu

Kemer Country Club’da spor dolu bir hafta sonu

Demirören Şirketler Grubu’na ait Kemer Country Club’ın dünya standartlarındaki ‘Atlı Spor Kulübü’, ‘Tenis Kulübü’ ve ‘GolfKulübü’nde bu hafta sonu dopdolu bir program var

Kemer Country Club’da  spor dolu bir hafta sonu

- Demirören Şirketler Grubu’na ait Kemer Country Club’ın dünya standartlarındaki golf sahasında geleneksel olarak düzenlenen “Kemer Country Club Kulüp Şampiyonası” 3-4 Haziran tarihlerinde Kemer Country Golf Kulübü’nde gerçekleşecek. Kemer Country Club’ın dünya standartlarındaki golf sahasında yapılacak bu keyifli turnuvada Kemer Country Golf üyeleri biraraya geliyor. Resmi ‘handicap’ sahibi olan tüm oyuncuların katılımına açık olan Kulüp Şampiyonası’nda golfçüler Cumartesi ve Pazar günleri olmak üzere iki gün boyunca büyük mücadelenin bir parçası olacak. Ödül töreninin sene sonu Gala Gecesi’nde gerçekleşeceği bu prestijli turnuva ile golfçüler Kemer Country Club’ın ev sahipliğinde kaliteli golfe doyacak.

- Türkiye’nin en kapsamlı ve en önemli tenis merkezlerinden biri olan Kemer Country Club’ta her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kulüp şampiyonası 3-18 Haziran tarihleri arasında başlıyor. Kemer Country Club’ta 16 gün boyunca 35+ Tek Kadınlar, 13+ Tek Erkekler, 35+ Tek Erkekler, 55+Tek Erkekler olmak üzere beş farklı kategoride kulüp üyelerinin mücadele edeceği eğlence ve süprizlerle dolu 2017 Kemer Country Club tenis turnuvasının ödül töreni 18 Haziran günü gerçekleşecek.

Haberin Devamı

- Türkiye Tenis Federasyonu tarafından organize edilen 12 Yaş Yaz Kupası ise 1-4 Haziran tarihlerinde Kemer Country Club ev sahipliğinde gerçekleşecek. Türkiye’nin farklı yerlerinden tenise gönül veren 11-14 yaş arası tüm TTF puantajına sahip 170 tenisçi Kadınlar ve Erkekler şeklinde iki ayrı kategori de 12 Yaş Yaz Kupası için mücadele edecek. Türkiye Tenis Federasyonu puantajı açısından önemli bir turnuva olarak öne çıkan TTF 12 Yaş Kupasında derece giren sporculara kupaları 4 Haziran günü düzenlenecek ödül töreniyle verilecek.

- Avrupa’nın en iyi atlı spor kulüplerinden biri olarak kabul edilen Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde Türkiye Dresaj (At Terbiyesi) Şampiyonası, eski milli binicilerinden Rafet Can anısına 3-4 Haziranda gerçekleşecek. Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından düzenlenen heyecan verici şampiyonada, atların farklı kategorilerde terbiyesi, itaati ve teknik ustalığı yarışacak. Türkiye Binicilik Federasyonu’na kayıtlı tüm binicilere açık olacak. Türkiye Dresaj Şampiyonası medya sponsorluğunu Milliyet ve Vatan Gazetesi üstelenecek. Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde yapılacak yarışlar, atlı sporseverlere de açık olacak.

Haberin Devamı