Gazete Vatan Logo
Magazin Kara Sevda 31. bölüm fragmanı olay yaratacak!

Kara Sevda 31. bölüm fragmanı olay yaratacak!

Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşan Kara Sevda 31. bölüm fragmanı yayınlandı. Beğeniyle izlenen dizi Kara Sevda soluksuz izleniyor. Peki bu hafta Kara Sevda'da hangi gelişmeler yaşanacak? İşte yanıtı...

Kara Sevda 31. bölüm fragmanı olay yaratacak!

Başrollerinde Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün rol aldığı dizi Kara Sevda 31. bölüm fragmanı yayınlandı. Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği Kara Sevda yoluna dolu dizgin devam ediyor. Reyting listelerinde üst sıraları zorlayan Kara Sevda Çarşamba akşamları saat 20:00'de Star Tv ekranlarında yayınlanıyor...

KARA SEVDA 31. BÖLÜM FRAGMANI

Tufan’ın Asu’ya kendini ispatlamak için Emir’e kurduğu tuzak hem Kemal’in, hem de Emir’in dikkatini şantajcının üstüne çeker. Kaza haberini aldığında bütün öfkesine rağmen Kemal’in içini büyük bir korku kaplar. Kemal içinde Nihan’ın da olduğu arabayı kimin bozduğunun; Emir de kendisini öldürmek isteyen kişinin peşine düşer.

Asu, Emir’in şüphesini çekme pahasına Zeynep’e yardım eder. Emir Asu’nun karşısına çıktığında sorularına istediği cevapları alabilmesi için Kemal’i aşması gerekir. İki ezeli düşman birbirlerine her fırsatta kılıçlarını çeker. Aralarındaki savaşın hatları artık daha keskindir.

Zeynep, Asu’nun yardımıyla bebeğini kurtarır ancak hayatını garantiye almak için yeni bir plan yapar. Evi terk eder ve Kemal’in kanatları altına sığınır. Bir yandan Sezin, diğer yanda Soydere ailesi Zeynep’in bu kararıyla çalkalanır. Zeynep bu hamlesiyle bir tek Nihan’ın şüphelerinden kurtulamaz. Nihan, Emir’le Zeynep’e dair hissettiği huzursuzluğun nedenini bulmaya kararlıdır.

Haberin Devamı

Kemal, Nihan’dan uzak durmaya çalıştıkça yolları kesişmeye devam eder. Kemal’in kırgınlığı ve öfkesi Nihan’la arasına aşılması zor bir duvar örse de, bütün dikkati yine de Nihan’da olur.

Tufan’ın tuzağıyla başlayan çatlak Kemal’le Emir’in araştırmalarıyla iyice derinleşir. Hakkı deşifre olmamak için Asu’dan gizli çok riskli bir tercih yapar. Nihan’la Emir büyük bir tehlikenin göbeğine düştüğünde, Kemal Nihan’ın koruyucu meleği gibi etrafında olacaktır.

Kader Nihan’la Kemal’in hayatına yeni düğümler atarken, yaşanacaklar kimsenin tahmin edemeyeceği boyutlara ulaşacaktır.

KARA SEVDA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Zeynep, Emir'in yatak odasında yakalanmasının üzerine, önce Nihan'ın sonra Kemal'in sorularıyla köşeye sıkışır. Bu durumdan kurtulması her zamanki kadar kolay olmayacaktır.
Kemal, Zeynep'le ilgili şokunu atlatamamışken Nihan ve Emir'i aynı odada görmenin etkisiyle darmadağın olur. Kemal bundan sonra kalbinin kırıklığını öfkesiyle onaracaktır.
Bu arada Leyla, yaşadıkları karşısında Kemal'e yeni bir pencere açmak ister. Kalbini ve yüzünü başka yana çevirmesi gerektiğini düşünmektedir.
Önder kızı için endişelidir ve Nihan'ı Emir'den uzak, Kemal'e yakın tutmak ister. Planını uygulamak için harekete geçer. Nihan iş dünyasına giriş yapar.
Nihan'ın Zeynep'le ilgili şüpheleri giderek artmaktadır. Zeynep Nihan'ın dikkatini çektikçe, Emir de Nihan'ı kazanmak üzereyken kaybetmekten korkar. Zeynep'e verdiği sözü bozmak üzeredir.
Kemal, Nihan'ın çevresinde olmasından rahatsızdır. Ona olan öfkesini artık dizginleyemez. Nihan'sa Kemal ve Asu'nun kaçınılmaz olarak yakınlaşmalarını izlemek zorunda kalır. Emir Nihan'la mutlu evlilik oyununu sürdürürken, günün sonunda ikisinin evliliğine dair Kemal’in soruları tamamen tükenecektir.
Emir Zeynep’le ilgili kesin kararını verdiğinde Zeynep bir tek Kemal’den yardım ister. Aynı sırada Emir ve Nihan için de günün rengi değişir. Onları bekleyen tehlikeden habersiz, elleri kolları bağlı kalacakları bir tuzağa doğru çekilirler.

Haberin Devamı