Gazete Vatan Logo
Magazin Hayatımın Aşkı 12. yeni bölümde Gökçe ve Demir arasında Kaan engeli!

Hayatımın Aşkı 12. yeni bölümde Gökçe ve Demir arasında Kaan engeli!

Hayatımın Aşkı 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Hayatımın Aşkı yeni bölümünde Gökçe ve Demir romantik anlar yaşıyor. Hayatımın Aşkı dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte bütün ayrıntılar...

Hayatımın Aşkı 12. yeni bölümde Gökçe ve Demir arasında Kaan engeli!

Hayatımın Aşkı 12. yeni bölüm yine gündeme damgasını vuracak. Yapımcılığını Şebnem Aşkın'ın gerçekleştirdiği dizi Hayatımın Aşkı'nın başrollerinde ise; Hande Doğandemir, Serkan Çayoğlu ve Berk Hakman yer alıyor. Hayatımın Aşkı dizisi her Pazar saat 20:00'de Kanal D ekranlarında yer almaya devam ediyor...

HAYATIMIN AŞKI 12. BÖLÜM FRAGMANI

Hikaye ve Künye

Gökçe, Ajans 237 reklam ajansında çalışan hiç evlenmemiş bir kızdır. Bütün arkadaşları evlenmiş ya da evlenecek olan Gökçe’nin bu durum artık canına tak etmiştir. Uçarı kaçarı yoktur. Kendisine bir sevgili yapacaktır ve o adamda Ajans 237’nin sahibi Demir olacaktır. Demir’e giden yolda, Gökçe’nin müttefiki Kaan’dır. Hayatının aşkını bulmak için çıkılan bu zor yolda Gökçe, Demir ve Kaan hiç tahmin etmedikleri maceralar yaşayacaklardır.

Yapım : Lucky Red Film & TV

Yapımcı : Şebnem Aşkın

Hikaye : Şebnem Aşkın

Senaryo : Ekin Atalar - Gökhan Horzum

Yönetmen : M. Uğur Yağcıoğlu

Oyuncular : Hande Doğandemir (Gökçe), Serkan Çayoğlu (Demir), Berk Hakman (Kaan), Zeynep Eronat (Rezzan), Zafer Algöz (Hikmet), Sadi Celil Cengiz (Bartu), Avni Yalçın (Hulusi), Ayşegül İşsever (Nesrin), Deniz Barut (Eylem), Seda Türkmen (Sema), Murat Parasayar (Rahmi), İlay Erkök (Sezen), Gizem Terzi (Nilay) ve Yonca Evcimik (Yonca Evcimik)

Haberin Devamı

HAYATIMIN AŞKI 12. BÖLÜM 2. FRAGMAN

HAYATIMIN AŞKI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Gökçe, hayatının aşkı Demir’e tam kavuşmuşken her şey alt üst olur. Aralarının bozulma sebebi Kaan’dır. Bu işten kârlı çıkan ise Demir’e abayı yakmış olan Ayça olacaktır. Kaan kendini Gökçe’ye affettirmeye çalışırken, Gökçe de kendini Demir’e affettirmeye çalışır. Kaan’ın samimiyetine inanan Gökçe onu affeder. Ama kalbi hâlâ Demir diye atar, ondan bir adım bekler. Bu sırada Nilüfer doğum için hastaneye kaldırılır. Bütün ailenin tek gündemi yeni doğan bebek olmuştur.

HAYATIMIN AŞKI SON BÖLÜMÜN TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Demir ve Kaan birbirlerinden habersiz şekilde Nilüfer’in bebeğini tebrik etmek için Gökçe’nin evine gelirler. İkilinin arasındaki gerginlik ortamda soğuk rüzgarlar esmesine sebep olur. Gökçe ise bir yandan Demir, bir yandan da Kaan’la uğraşırken ikisinin arasında kalır.

Haberin Devamı