Gazete Vatan Logo
Magazin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 9. yeni bölüm fragmanında Hızır'a ölüm emri-izle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 9. yeni bölüm fragmanında Hızır'a ölüm emri-izle

Atv ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam yepyeni bir bölüm ile ekrana gelecek. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde Hızır'ın ölüm emri verildi. Peki Hızır Çakırbeyli ölecek mi? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 9. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 9. yeni bölüm fragmanında Hızır'a ölüm emri-izle

Ekranları kasıp kavuran Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlandığı günden bu yana gerek senaryosu gerek kadrosundaki usta isimleriyle dikkat çeken dizinin 9. bölümünde tansiyon yükseliyor.

Masanın kararlarına karşı geldiği için dışlanan Hızır ve Meryem'i kabullenemeyen Meryem arasında ipler gerilirken; Ünal Kaplan Hızır için ölüm kararı veriyor. Başrollerini Oktay Kaynarca, Deniz Çakır ve Tarık Ünlüoğlu'nun paylaştığı ayrıca kadrosunda; Müjde Uzman, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Sabina Toziya, Tuna Orhon, Hakan Karahan gibi birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz nefes kesecek sahneleriyle bu akşam saat 20.00!de Atv ekranlarında!

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 9. BÖLÜM ÖZETİ

Ünal Kaplan'ın masasındaki kan davasının bitmesi için Alparslan Çakırbeyli masaya oturtulur fakat bu hamle yeni bir kanın dökülmesine sebep olur. Ünal Kaplan yaşanan olaylar sonucunda daha da sertleşir. Bir lider olarak tek başına kararlar alıp uygulama yoluna gider.

Haberin Devamı

Ticaretin yürütülebilmesi için de artık kin dolu Çakırbeyli ailesinin masadan kaldırılması gerekir. Bu durum ise Hızır'ın canını tehlikeye sokar. Hatta tüm Çakırbeyli erkeklerinin...

Bir Çakırbeyli erkeği daha dünyaya getirecek olan Nazlı ise her geçen gün aileye yaklaşır. Meryem ise aksine gitgide uzaklaşmaktadır. Hayriye Ana ile sorunlar yasayan Meryem üstüne gelen sorunlarla yılmadan savaşmaya devam edecektir.