Gazete Vatan Logo
Magazin 'Elle tacize uğradım'

'Elle tacize uğradım'

Eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin'den şaşkınlık yaratacak açıklama

"KADINLAR TARAFINDAN ÇOK TACİZ EDİLDİM"

Yaşar Alptekin çapkınlıkla ilgili açıklamalarıyla programın sunucularından Pelin Çini'yi şaşkına çevirdi. Yaşamı boyunca çapkın bir adam olmadığını söylerken; "Hiç bir zaman kadınların peşinden koşmadım çünkü zaten onlar benim üstüme geliyorlardı. Elle önden, arkadan tacizlere uğradım." dedi. Pelin Çini ise Alptekin'in sözleri karşısında hayretini 'Gerçekten bir kadın bunu yapabildi mi?" diyerek sergiledi.

DEMET AKALIN'A TEŞEKKÜR

Programa sürpriz bir telefon bağlantısıyla katılan Demet Akalın söyledikleri ile Alptekin'i çok duygulandırdı.

Demet Akalın geçmişte kendisine büyük iyilikleri dokunduğunu, mankenliğe başlamasında büyük emeği olduğunu ve yıllarca kendisini koruyup kolladığını ifade etti ve Yaşar Alptekin'e ekranda kendilerini izleyen milyonların huzurunda şükranlarını sundu, Alptekin de Demet Akalın'a gösterdiği vefadan ötürü teşekkür etti.


ALPTEKİN VE PELİN ÇİNİ AĞLADI

Bu konuşmalar sırasında Yaşar Alptekin ve Pelin Çini gözyaşlarına engel olamadılar.

Yayına telefonla bağlanan bir diğer sürpriz isim ise Yaşar Alptekin'le geçmişte büyük bir aşk yaşayan Gönül Yazar'dı.

'BENİ ÇOK MUTLU ETTİ'

İlişkileri döneminde birbirlerini çok sevdiklerini ve Alptekin'in kendisini çok güzel sürprizler yaparak mutlu ettiğini anlatan Yazar; 'Yaşar çok iyi bir insandır, beni zamanında çok mutlu etti, şuan ki yaşamında ilerlediği yolda çok mutlu olmasını dilerim' açıklamasını yaptı.

Ayrıca Demet Akalın'ın Yaşar Alptekin'e vefasından dolayı çok mutlu olduğunu ve çok duygulandığını anlatan Gönül Yazar'da telefonun diğer ucunda gözyaşlarına hâkim olamadı.

Haberin Devamı