Gazete Vatan Logo
Magazin Doruk, Zeynep'ten hesap soruyor!

Doruk, Zeynep'ten hesap soruyor!

Kanal D'nin yeni sezon dizisi O Kız, 04 Ocak Çarşamba günü seyircilerle buluştu. Zeynep'in yaşadığı hayatın bir anda değişmesi ve babası için verdiği çaba, Sitare'nin ise para hırsı için yaptıkları seyircileri şaşırtmaya devam ediyor. Peki, O Kız 16. bölümde neler oldu?

Doruk, Zeynep'ten hesap soruyor!

Nimet'in koca sevdası, Kadir'in başını derde sokarken, Sitare'nin Doruk'a olan nefreti Zeynep'in başına büyük iş açacaktı...

DORUK, ZEYNEP'TEN HESAP SORUYOR

Posta'dan Büşra Eracun Akkaya'nın haberine göre; Yılbaşı partisine giriş yapan Zeynep, içeri girer girmez Ozan'ın dudaklarına yapıştı. Bütün herkesin gözleri bir anda Zeynep ve Ozan'a döndü. Herkesin alkışları arasında Ozan'ı öpmeye devam eden Zeynep, öpüşmesi bitince lavaboya gitmek istedi. Zeynep'in arkasından giden Doruk, Zeynep'i lavaboya kilitleyip içeride yaptığının hesabını sordu.

Sitare'nin yolunda ilerlemek isteyen Zeynep ise duygularını bir kenara itti. Doruk'a kalbini mi yoksa egosunu mu kırdığını soran Zeynep, Doruk'tan bu tavırla hiçbir şeyini kıramayacağının cevabını aldı.

Öfkeden gözü dönen Doruk, Ozan'ın yanına gidip ne kadar kötü bir adam olduğunu söyledi ve mekanı terk etti.
Sitare ise Müjgan'a bugün Doruk'u tavlaması için tam zamanı olduğunu söyledi.

KADİR TUTUKLANDI

Nimet'in sevgilisi Mesut'un verdiği paketleri taşırken yakalanan Kadir'i polis tutukladı. Mesut'un tutuklandığını gören Nimet neler olduğunu anlamaya çalıştı. Kadir'i bulamaya çalışan Nimet, ekip aracının içinde kelepçeli bir şekilde Kadir'i görünce kaçarcasına uzaklaştı.

Haberin Devamı

Eve gelen Nimet, Kadir'i soranlara bilmiyormuş numarası yaptı. Kadir'in nerede olduğunu kara kara düşünürken Fevzi'nin evine polis baskın yaptı.

Geçmişte Melek'in tecavüz suçlamasıyla karakolda çok dayak yiyen Kadir, tekrar ifade verirken aynı şiddete maruz kalacağını düşünerek çok korktu.

MÜJGAN VAKİT KAYBETMİYOR

Zeynep'e sinirinden evde kendini alkole vuran Doruk'un kapısını Müjgan çaldı. Doruk'un sarhoş olduğunu e aşk acısı çektiğini bilen Müjgan, geri dönüşü olmayan yola girmek için elinden geleni yaptı.

NİMET YANLIŞ YERE TAKILIYOR

Nimet'i de gözaltına alan polisler, sorgu sırasında Nimet'in kurban olduğunu söyledi. Mesut, uyuşturucu çetesi için Nimet gibi bir sürü kurban düşürdü. Bu durumu öğrenen Nimet, kurban olduğuna değil de aldatıldığına dert yandı.

OZAN İNTİKAM PEŞİNDE

Haberin Devamı

Partiden ayrılırken Sitare Ozan'a, Zeynep'i evine bırakmasını söyledi. Egosunu kontrol edemeyen Ozan ise kötü intikamlar peşine düşünerek Zeynep'i kendi evine götürdü. Zeynep'i odasına yatıran Ozan, intikam almak için Zeynep ile ilgili kötü planlar yaptı.

SİTARE OZAN'IN EVİNİ BASIYOR

Ozan'ın Zeynep'i kendi evine götürdüğünü anlayan Sitare, hemen Ozan'ın evine gitti ve güvenlikten yedek anahtarı aldı. İçeri girdiğinde ikisini de çıplak gören Sitare, Ozan'a vurarak hesap sormaya başladı. Zeynep duymasın diye Sitare'yi odadan uzaklaştıran Ozan, hiçbir şey yapmadığını anlatmaya çalıştı. Sinirden gözü önen Sitare, Ozan'ı hırpaladı. Ozan ve Sitare'nin sesine uyanan Zeynep, üzerini giyinip içeri gitti. Neler olduğunu anlamaya çalışan Zeynep, ikisine de hesap sordu. Sitare ise durumu kurtarmak için Zeynep'in babasının tutuklandığını söyledi ve olayın üzerini kapattı.

DORUK ÇOK PİŞMAN

Sabah uyandığında odanın halini gören Doruk, geceye dair ufak kesitler hatırladı ve yaptığından çok pişman oldu. Üzerini giyinip mutfağa Müjgan'ın yanına giden Doruk, kibarca gece yaşananların anlamsız olduğunu anlatmaya çalıştı. Doruk'un yakasını bırakmayacağını hissettiren Müjgan, aklını toparlaması için evden çıktı.

Haberin Devamı

MÜJGAN'IN AKLI YERİNE GELDİ

Doruk'tan çıkan Müjgan, soluğu Sitare'de aldı. Sitare'ye özgüven patlaması yaşatan Müjgan, lafları Sitare'nin ağzına tıktı ve Kadir'in çocuğunun kim olduğunu öğrenmeye çalıştı. Bu soruya yanıt vermeyen Sitare, tecavüz olayına açıklık getirmek için Müjgan'ın ters köşeye yatırdı.

Sitare planını devam ettirmek için Müjgan'a ufak bir jest yaptı. Müjgan'ın daha iyi takip edebilmek için Fevzi'yi, Müjgan'ın şoförü yapan Sitare, bir de yeni araç verdi.

ZEYNEP FENA YAKALANDI

Sabah ajansa giden Zeynep, Ozan ile yüzleşmek için nerede olduğunu öğrenmeye çalıştı. Toplantı odasında olduğunu öğrenince yanına gitti ve kapıyı kilitledi. Doğrudan muhabbete başlayan Zeynep, dün gecenin hesabını sormaya başladı. Konuşmasında bütün detayları veren Zeynep, sandalyede oturan kişi yüzünü dönünce Doruk olduğunu öğrendi. Zeynep ne yapacağını şaşırdı ve hızlıca odadan çıkmak istedi.

Haberin Devamı

MELEK VE KADİR KARŞILAŞTI

Müjgan'ın şoförü olan Fevzi, Müjgan'ı ajansa bırakırken sakarlığı yüzünden çantasındakiler yola döküldü. Fevzi'ye sinirlenen Müjgan, kendisi halledeceğini söyleyip gitmesini istedi. Eşyalarını toplayan Müjgan parfümünü bulamadı.
Zeynep'in telefonunu evde unuttuğunu fark eden Kadir, ajansa gidip Zeynep'e telefonu bırakacakken yoldaki parfümü gördü. Müjgan'ın da parfüm aradığını fark edince, vermek için yanına gitti. Birbirini yakından tanıyan Müjgan ve Kadir, şaşkınca bakışmaya başladı.

O KIZ 16. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.