Gazete Vatan Logo
Magazin Aşk Yalanı Sever 2.bölüm fragmanı yayında - İzle

Aşk Yalanı Sever 2.bölüm fragmanı yayında - İzle

Fox Tv ekranlarının çiçeği burnunda dizisi Aşk Yalanı Sever izleyiciden olumlu tepkiler aldı. 2.yeni bölüm fragmanı yayınlanan Aşk Yalanı Sever yine sürpriz gelişmeler yaşanacak. Dilerseniz şimdi Aşk Yalanı Sever yeni bölüm fragmanı ve ayrıntılara göz atalım...

Aşk Yalanı Sever 2.bölüm fragmanı yayında - İzle

Başrollerinde Buse Aslan ve Eren Hacısalihoğlu'nun oynadığı Aşk Yalanı Sever piyasaya hızlı bir giriş yaptı. İlk bölümüyle büyük beğeni toplayan Aşk Yalanı Sever yine izleyiciyi ekrana kilitleyecek. İşte Aşk Yalanı Sever 2.bölüm fragmanı ve detaylar...

AŞK YALANI SEVER 2.BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

Ferit’le Peri’nin, Hüseyİn dedeyi hayata bağlama çabası, durumun gittikçe daha çok sarpa sarmasına neden olur. Talihsiz tesadüfler, üç kişiyle başlayan yalan oyununa Aslan ailesini de dahil edince, azametli Koçoğlu Ailesi'nin, deli dolu Aslan Ailesiyle sınavı başlar.
İki ailenin de içine düştükleri durumdan kurtulmasının önündeki en büyük engelin Hüseyin Koçoğlu olacağını ise henüz kimse bilmemektedir.

AŞK YALANI SEVER 1.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Her şey masum bir yalanla başladı. Ünlü Koçoğlu ailesinin veliahtı Ferit Koçoğlu’nun, dedesinin hayatını kurtarmak için iyi bir yalancıya; küçük yalanların ustası Peri Aslan’ın ise babasının borcunu ödeyebilmek ve yaşlı bir adamı mutlu etmek birbirlerine ihtiyacları vardı.

Haberin Devamı

AŞK YALANI SEVER 1.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Birbirlerinden nefret etmelerine rağmen yaptıkları kısa süreli anlaşma ikisi içinde makul görünüyordu. Ancak Peri’nin evlere şenlik ailesini ve yaşlı bir adamın mutluluğunun bu anlaşmanın devamına bağlı olduğunu hesaba katmamışlardı.