Gazete Vatan Logo
Magazin Aldatma skandalı gündemden düşmüyor! 'Bekarken bile hiçbir erkeğe numaramı vermedim'

Aldatma skandalı gündemden düşmüyor! 'Bekarken bile hiçbir erkeğe numaramı vermedim'

10 yıl önce fenomen Faryal Makhdoom ile evlenen ve üç çocuk sahibi olan boksör Amir Khan'ın, geçtiğimiz aylarda bir gelinlik modeli Sumaira'ya 'iç çamaşırlı fotoğraf göndermesi' için yalvardığı öne sürülmüş; ancak ünlü isim bu iddiaları reddetmişti. Sumaira konu hakkında açıklamalar yapmaya devam edince, Khan'ın eşi daha fazla dayanamayarak genç modele cevap verdi.

Aldatma skandalı gündemden düşmüyor!  'Bekarken bile hiçbir erkeğe numaramı vermedim'

Faryal Makhdoom ile 2013 yılında dünyaevine giren boksör Amir Khan'ın, gelinlik modeli Sumaira ile internet üzerinden iletişime geçtiği iddia edilmişti. Ünlü ismin, modele dekolteli ve iç çamaşırlı fotoğrflarını göndermesi için yalvardığını, ona 'Faryal ile doğru düzgün birlikte olmadıklarını' ve 'evliliklerinin aslında biraz iş anlaşması gibi' olduğunu söylediği öne sürülmüştü.

İDDİALARI REDDETTİ

Amir, daha sonra Geo News ile yaptığı bir sohbette durumun tam tersi olduğunu, Sumaira'nın kendisine istemediği halde müstehcen resimler gönderdiğini ve 20 bin sterlin karşılığında şantaj yapmaya çalıştığını söyleyerek, hakkındaki iddiaları reddetmişti.

25 yaşındaki Sumaira, daha sonra TikTok'ta bir video paylaşarak 36 yaşındaki boksörü yalan söylemekle suçlamış ve ünlü ismi konuşmalarının ekran görüntülerini ifşa etmekle tehdit etmişti.

 

"HİÇBİR ERKEĞE NUMARAMI VERMEDİM"

Khan'ın eşi Faryal Makhdoom (31), daha fazla dayanamarak bu sözlere yanıt verdi. Sosyal medya fenomeni, şunları yazdı:

Bekarken bile hiçbir erkeğe numaramı vermedim. Bırakın evli birini... Bu kadar basit.

 

'O ADAMDAN AYRILIRDIM"

Haberin Devamı

Sumaira da bu gönderiyi kendi hesabından paylaşarak, "Ben değil, o bana numarasını verdi ve gerçekte nasıl/neden birlikte olmadığınıza dair koca bir hikaye anlattı" dedi ve ekledi:

Eğer sürekli aldatan ve diğer kızlara evliliğinin sadece göstermelik olduğunu söyleyen bir adamla evli olsaydım, bu geçici 'yaşam tarzı' için kalmak, kadınlara kaba davranmak ve onlar hakkındaki yalanlar söylenmesine izin vermek yerine çocuklarımla birlikte o adamdan ayrılırdım.

TEHDİT İDDİASI

Genç model, yaptığı paylaşımların ardından tanımadığı numaralardan aramalar ve tehdit mesajları aldığını da söyledi. Faryal ise bunun üzerine DailyMail ile iletişime geçerek, "Amir'in hiçbir arkadaşı onu tehdit etmedi" dedi.