Gazete Vatan Logo

Mağara adamı gibi sırtlayıp tecavüze götürmüş

Taksim’de eğlence dönüşü sabahın erken saatlerinde evlerine gitmek için Balo Sokak’tan, Tarlabaşı Bulvarı’na doğru yürüyen F.H.E. isimli kadına cinsel saldırıda bulunulması ve yanındaki kadın arkadaşı E.Y.’nin ise tekmelenip yaralanması olayıyla ilgili görüntüler ortaya çıktı

Mağara adamı gibi sırtlayıp tecavüze götürmüş

Taksim, Balo Sokak’ta 21 Ocak sabah 07.30 sıralarında arkadaşıyla eğlenceden dönerken yere düşen 21 yaşındaki F.H.E.’yi omzuna alan ve tepki gösteren arkadaşını bıçakladıktan sonra omzunda götürdüğü kadına bir inşaatta cinsel saldırıda bulunmasıyla ilgili davanın görülmesine başlandı. Mağdur F.H.E. kendisini omzuna alan şahsın iddianamede Engin K. olarak geçtiğini, ancak bu kişinin isminin Rıdvan olduğunu ifade etti. Mağdur kadın olayı şöyle anlattı, “Balo Sokak’ta yürürken fazla alkol aldığım için yere düştüm. Arkadaşım beni kaldırmaya çalışırken Rıdvan isimli biri yanımıza geldi. Rıdvan beni omzuna aldığı sırada arkadaşım E.Y.’yi de bıçaklamış. Ayıldığımda yanımda başka biri vardı. Engin olduğunu polislerden öğrendim. Bu şahıs beni inşaat halindeki binadan çıkarıp metruk bir binanın son katına götürdü. Kendisi de bana saldırıp tecavüz etti. Ağzıma toz bir madde koydu. Daha çok kendimden geçtim” diye konuştu.

Kendine tekrar geldiğinde bu kez karşısında tutuklu sanık Dursun A.’yı bulduğunu ifade eden F.H.E., bu sanığın da kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu söyledi. Dursun A.’nın kendisine “Sen kendin istedin’ gibi şeyler dediğini de belirten F.H.E., “Arkadaşımı sorunca ‘Biz onu öldürdük. Bu anları başkasına anlatırsan seni de öldürürüz’ deyince ‘Tamam’ dedim. Ayrı yaşadığım eşimi aradı. Konuşup yolu tarif etti. Beni bir otelin önüne götürdü. Eşime gaspa uğradığımı ve bana yardım ettiğini söyledi. Korktuğum için şikayette bulunmadım. Cezalandırılmalarını istiyorum” dedi. Arkadaşı E.Y.’nin şikayetten vazgeçmesi halinde sanıkların 30’ar bin lira para vermeyi vermeyi taahhüt ettiklerini söylediğini ifade eden mağdur F.H.E., “Vazgeçmeyeceğimi söyledim. Ancak arkadaşım E. ‘kabul edeceğim’ dedi” dedi. Sanık Dursun A. ise “Metruk binaya Engin K. isimli arkadaşım şikayetçiyi getirdi. Kendisine saldırıda ve tehditte bulunmadım. Götürüp eşine teslim ettim. Para teklif etmedim” dedi. Dursun A. “Enginle birlikte evime geldi. Beraatimi talep ederim” dedi. Mahkeme Rıdvan hakkında araştırma için savcılığa yazı yazılmasına hükmetti.

Haberin Devamı