Gazete Vatan Logo

KYK yurt başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? KYK 2018

KYK yurt başvuru işlemleri dün akşam saat 23:59 itibariyle sona erdi. 3 Eylül'de başlayan KYK yurt başvuruları dün itibariyle tamamlandı. Gözler Kredi Yurtlar Kurumu'na çevrildi. Binlerce öğrenciyi yakından ilgilendiren KYK yurt sonuçlarına ilişkin henüz net bir açıklama yapılmadı. Peki sonuçlar ne zaman açıklanacak?

KYK yurt başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? KYK 2018

KYK yurt başvuruları sona erdi. Binlerce öğrenciyi yakından ilgilendiren KYK yurt başvuru işlemleri dün akşam itibariyle sona erdi. Binlerce öğrencinin konaklama ihtiyacını gideren KYK yurtları için gözler Kredi Yurtlar Kurumu'na çevrildi. Peki KYK yurt sonuçları ne zaman açıklanacak?

KYK YURT BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Yurtkur üzerinden açıklanacak olan KYK yurt başvuru sonuçları için heyecan başladı. Fakat KYK yurt başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağı henüz belli değil. 2018 KYK yurt başvuru sonuçlarının açıklanacağı tarih belli olduğunda haberimizin içeriğinden ulaşabilirsiniz.

KYK BURS BAŞVURULARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

KYK burs ve kredi başvurularına ilişkin henüz net bir açıklama yapılmazken geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda KYK burs ve kredi başvurularının Kasım ayı sonu ve Aralık ayının ilk haftaları arasında alınması planlanıyor.