Kyk Yurt

Kyk Yurt

Son dakika KYK yurt haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan KYK yurt ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını KYK yurt haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kyk Yurt

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kyk yurt gelişmeleri de dahil olmak üzere 473 kyk yurt haberi bulunmuştur. Tüm kyk yurt haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yurt time spor projesi sonuçları ne zaman açıklanacak? Yurt Time sonuçları açıklandı mı, GSB yurt time spor projesi nasıl sorgulanır?
Yurt time spor projesi sonuçları ne zaman açıklanacak? Yurt Time sonuçları açıklandı mı, GSB yurt time spor projesi nasıl sorgulanır? Gençlik ve Spor Bakanlığı KYK yurtlarında faaliyete geçen Yurt Time Projesi için başvuru yapan adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını sorgulamaya başladı. Proje kapsamında öğrenciler birçok faaliyette görev alırken aynı zamanda harçlıklarını da kazanıyor. Peki, Yurt-Time Spor ve Yurt-Time Proje başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Yurt time spor projesi sonuçları nasıl sorgulanır?
30.01.2024 Gündem
GSB yurt yönetim personeli ne iş yapar (nedir)? Yurt yönetim personeli alımı başvuru şartları nelerdir, ne zaman? 1453 yurt personel alımı taban puanları
GSB yurt yönetim personeli ne iş yapar (nedir)? Yurt yönetim personeli alımı başvuru şartları nelerdir, ne zaman? 1453 yurt personel alımı taban puanları GSB yurt yönetim personeli alımı detayları başvuru yapmak isteyen adaylar tarafından sorgulanıyor. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, GSB yurtlarında istihdam edilmek üzere bin 453 yurt yönetim personeli alınacağını açıkladı. Resmi Gazete'de yayımlanacak ilanla, 1453 KYK yurt personeli alımı kadro ve branş dağılımına göre adaylar başvuru işlemlerini gsb.gov.tr e-Devlet ekranı üzerinden online gerçekleştirecek. Peki, Yurt yönetim personeli alımı başvuru şartları nelerdir? GSB yurt yönetim personeli nedir, ne iş yapar?
4.10.2023 Personel Alımı
KYK yurt nakil talebi nasıl yapılır? 2023-2024 yurt nakil işlemleri nasıl yapılır?
KYK yurt nakil talebi nasıl yapılır? 2023-2024 yurt nakil işlemleri nasıl yapılır? KYK yurt nakil işlemleri nasıl yapılır sorusunun yanıtı merak ediliyor. Yükseköğrenim öğrencileri için yurt nakil işlemleri başladı. Yurt başvurularının sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte KYK nakil talebi de verilmeye başlandı. Peki KYK yurt nakil talebi nasıl yapılır?
19.09.2023 Gündem
KYK yurt ödemeleri ne zaman, nasıl yapılır? KYK yurt ödemeleri son gün ne zaman, KYK yurt ücreti ne kadar? KYK yurt ücreti ödeme ve yatırma
KYK yurt ödemeleri ne zaman, nasıl yapılır? KYK yurt ödemeleri son gün ne zaman, KYK yurt ücreti ne kadar? KYK yurt ücreti ödeme ve yatırma KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı. Üniversite tercih sonuçlarının açıklanıp yurt başvurusunda bulunan adaylar, sonuçların açıklanmasıyla KYK yurt ücretlerinin ödemelerine ilişkin araştırmalarda yoğunlaştı. KYK yurtlarında, farklı tipteki odalara ve yataklı sistemlere göre ücretlendirmeler bulunmaktadır. Ancak, bu ücretler her yıl güncellenebilir ve bölgeden bölgeye değişiklik gösterebilir. Peki, KYK yurt ödeme son gün ne zaman, KYK yurt ödemeleri ne zaman başlıyor? Yurt ücreti zamanında ödenmezse ne olur, KYK yurt ödemeleri Ziraat ATM nasıl yatırılır?
15.09.2023 Eğitim
KYK yurt kayıtları ne zaman, KYK kayıt işlemleri için gerekli belgeler neler? KYK yurt kayıt işlemleri nasıl yapılır, KYK yurt ücreti ne kadar?
KYK yurt kayıtları ne zaman, KYK kayıt işlemleri için gerekli belgeler neler? KYK yurt kayıt işlemleri nasıl yapılır, KYK yurt ücreti ne kadar? Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurt başvuru sonuçları açıklandı. Öğrenciler, başvuru sonuçlarını GSB'nin sonuç açıklama sitesinde görebilecek. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak yaptığı açıklamada “Yapılan başvurular, 12 kamu kurumu tarafından dijital olarak analiz edildi. Titizlik ve hassasiyetle gerçekleştirilen yerleştirme sürecinde başvurusu geçerli sayılan öğrencilerimizi gelir, başarı ve sosyal durum kriterlerini esas alarak değerlendirdik ve buna göre dijital ortamda bir puanlama sırası oluşturduk. Bu sıralamayla öğrencilerimiz, kazandıkları okula en yakın yurda olmak üzere yerleştiler. Eğer o yurtta yer yok ise bir sonraki en yakın yurda yerleştirildiler" ifadelerini kullandı. Başvuru sonuçlarının duyurulmasının ardından “KYK yurt kayıtları ne zaman, KYK yurt kayıt işlemleri nasıl yapılır? KYK yurt kayıt ücreti nasıl ödenir, KYK kayıt belgeleri ne zaman verilecek?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte KYK kayıt tarihi ve işlemleri ile KYK yurt kayıt parası yatırma…
15.09.2023 Eğitim
KYK burs başvurusu ne zaman, GSB burs başvuruları ne zaman açıklanacak? Üniversite KYK bursu ne kadar 2023?
KYK burs başvurusu ne zaman, GSB burs başvuruları ne zaman açıklanacak? Üniversite KYK bursu ne kadar 2023? Burs başvurusu ne zaman, burs başvuruları KYK başladı mı? sorularının yanıtı Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) 2023-2024 öğretim yılı yurt başvuru sonuçları açıklanınca merak ediliyor. Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü'ne yapılan yurt başvurularının sonucu 13 Eylül'de açıklandı. Yurt çıkan öğrenciler ilk ay yurt ücreti ve depozito ücretini yatırmalıdır. Daha sonra E devlet sistemi üzerinden yurt taahhütname onayını son tarih 16 Eylül 23.00'a kadar almalıdır. Yurt sonuçlarının açıklanmasıyla burs başvurularına yönelik araştırmalar hızlandı. Peki, Burs başvuruları ne zaman, KYK burs başvurusu nasıl yapılır? KYK burs başvuruları başladı mı? İşte Burs başvuruları KYK 2023…
15.09.2023 Eğitim
KYK yedek sırası kaça kadar gelir? KYK yurt yedek sırası ne zaman gelir, KYK yurt yedek başvurusu ne zaman? KYK yurt yedek ne demek, yedek sırası gelir mi?
KYK yedek sırası kaça kadar gelir? KYK yurt yedek sırası ne zaman gelir, KYK yurt yedek başvurusu ne zaman? KYK yurt yedek ne demek, yedek sırası gelir mi? Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 2023-2024 eğitim öğretim yılı GSB yurt başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu. Bak, konuya ilişkin, "İlk aşamada, yüzde 87'lik bir yerleştirme oranı ile yeni bir rekora imza attık" dedi. Başvuru sonuçlarının açıklanmasıyla “KYK yurt yedek sırası ne zaman gelir, KYK yedek sırası kaça kadar gelir? KYK yurt yedek başvuruları ne zaman?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
13.09.2023 Eğitim
KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı mı? KYK yurt başvuru sorgulama: Yurt başvuru sonuçları nereden öğrenilir?
KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı mı? KYK yurt başvuru sorgulama: Yurt başvuru sonuçları nereden öğrenilir? KYK Yurt başvuru sonuçları açıklandı. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 2023-2024 eğitim öğretim yılı GSB yurt başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu. Peki, Yurt başvuru sonuçları nereden öğrenilir? İşte KYK yurt başvuru sorgulama…
13.09.2023 Eğitim
KYK YURT BAŞVURU SONUCU SORGULAMA: Yurt başvuru sonuçlarını nereden öğrenebilirim? KYK yurt sonuçları açıklandı mı, GSB yurt sonuçları ne zaman açıklanacak?
KYK YURT BAŞVURU SONUCU SORGULAMA: Yurt başvuru sonuçlarını nereden öğrenebilirim? KYK yurt sonuçları açıklandı mı, GSB yurt sonuçları ne zaman açıklanacak? KYK yurt başvuru sonuçları için sabırsız bekleyiş devam ediyor. Başvuruların tamamlanmasının üzerinden 1 hafta geçti, adaylar sık sık yurt sonuçları sorgulama ekranı için GSB sayfasını ziyaret ediyor. Üniversiteye yerleşen adayların barınmalarında önemli olan yurtlar için merakla arama motorlarına yönelen üniversiteliler KYK yurt sonuçları açıklandı mı, KYK yurt başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? Sorularına yanıt arıyor. Peki, Yurt sonuçlarına nasıl ve nereden bakılır? İşte GSB yurt sonuçları sorgulama üzerine son gelişmeler…
11.09.2023 Eğitim
KYK yurt başvuruları başladı
KYK yurt başvuruları başladı  Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, bakanlığa bağlı Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) öğrenci yurtları için yeni dönem başvurularının başladığını açıkladı.
29.08.2023 Gündem
KYK yurt ücreti ne kadar 2024? KYK yurt ücretleri ne kadar oldu 2023, KYK yurt fiyatları ne kadar olacak, KYK yurt ücretlerine zam gelecek mi 2023? KYK yurt ücretleri açıklandı mı?
KYK yurt ücreti ne kadar 2024? KYK yurt ücretleri ne kadar oldu 2023, KYK yurt fiyatları ne kadar olacak, KYK yurt ücretlerine zam gelecek mi 2023? KYK yurt ücretleri açıklandı mı? KYK yurt ücreti ne kadar, KYK yurt ücretleri açıklandı mı? Üniversiteyi başka bir şehirde kazanan öğrencilerin yurt arayışı başladı. Ev kiralarının da fahiş fiyatlara yükselmesi KYK yurtları için rekabeti iyice artmasına neden oldu. Peki, 2023 KYK yurt ücretleri ne kadar oldu? KYK yurt ücretleri ödenecek mi 2023?
24.08.2023 Eğitim
Kiralardaki fahiş rakamlar yurt ücretlerine de yansıdı! '10 ay için 145 bin lira ödedim'
Kiralardaki fahiş rakamlar yurt ücretlerine de yansıdı! '10 ay için 145 bin lira ödedim' YKS yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrencileri yurt arayışları başladı. Şişli'de bulunan özel bir yurtta ücretlerin 8 bin 500 lira ile 17 bin lira, Kağıthane'de bulunan bir öğrenci yurdunda ise 8 bin 500 lira ile 12 bin lira arasında değiştiği görülüyor. Kağıthane'de özel bir yurdun yöneticisi Fevziye Çelen, "Geçtiğimiz sene bu fiyatlar bugünkü fiyatların yarısından azdı. Şu an için gelen var, her zaman için fiyat konuşuluyor. Bizim koşullarımız bu deyip giden de oluyor, koşullarını çok zorlayıp kayıt yaptıran da var." diye konuştu. Öğrenci Efe Aydemir ise, "İki kişilik bir odaya 10 ay için 145 bin lira ödedim" dedi.
24.08.2023 Gündem
KYK yurtları kaç kişilik? 1, 2, 3, 4, 5, 6. TİP KYK yurdu kaç kişilik, TİP’lere göre KYK yurtlarında kaç kişi kalıyor? KYK yurtları kaç kişilik olacak? KYK tipleri ve ücretleri 2023
KYK yurtları kaç kişilik? 1, 2, 3, 4, 5, 6. TİP KYK yurdu kaç kişilik, TİP’lere göre KYK yurtlarında kaç kişi kalıyor? KYK yurtları kaç kişilik olacak? KYK tipleri ve ücretleri 2023 KYK yurt tipleri ve ücretleri ile ilgili aramalar üniversite tercih sonuçlarının açıklanıp yurt arayışına giren üniversite adayları tarafından araştırılıyor. Üniversite kayıt tarihlerinin yaklaşmaya başlamasıyla “KYK yurtları kaç kişilik?” sorusuna da yanıt aranmaya başlandı. Peki, 1, 2, 3, 4, 5, 6. TİP KYK yurdu kaç kişilik, TİP’lere göre KYK yurtlarında kaç kişi kalıyor? KYK yurtları kaç kişilik olacak? İşte KYK tipleri ve ücretleri 2023…
23.08.2023 Eğitim
KYK yurt başvuruları ne zaman açıklanacak 2023? KYK yurtları ne zaman açılacak 2023, yurt başvuru tarihleri belli oldu mu?
KYK yurt başvuruları ne zaman açıklanacak 2023? KYK yurtları ne zaman açılacak 2023, yurt başvuru tarihleri belli oldu mu? KYK yurt başvuru tarihleri 2023 araştırmalar devam ediyor. KYK yurt başvuruları ne zaman açıklanacak? Sorusu YKS tercih sonuçlarının açıklanmasıyla gündeme geldi. YKS tercih yerleştirme sonuçları 19 Ağustos'ta ÖSYM tarafından açıklandı. Tercih sonuçlarına göre bir programa kayıt olan öğrenciler şimdi merakla KYK yurt başvuru tarihleri araştırmasına başladı. Peki, KYK yurt başvuruları ne zaman 2023-24? KYK yurt başvurusu ne zaman 2023 başlıyor, yurt başvuruları nasıl yapılır?
23.08.2023 Eğitim
Sabancı yurtları karma mı? Sabancı yurtları karışık mı?
Sabancı yurtları karma mı? Sabancı yurtları karışık mı? Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurt ve burs başvuru süreci, YKS yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla gündemdeki yerini aldı. Öğrenciler kayıtlar başlamadan önce, yerleştikleri yerlerdeki yurtlara yönelik de araştırmalarını hızlandırdı. Peki, Sabancı yurtları karma mı? Sabancı yurtları karışık mı?
22.08.2023 Eğitim
KYK yurt ve burs başvuruları başladı mı? 2023/2024 Kredi Yurtlar Kurumu başvurusu ne zaman yapılacak? Burs ne kadar?
KYK yurt ve burs başvuruları başladı mı? 2023/2024 Kredi Yurtlar Kurumu başvurusu ne zaman yapılacak? Burs ne kadar? Yükseköğretimde süreç devam ediyor. Yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla öğrencilerin gündeminde KYK yurt ve burs başvuruları var. KYK burs/kredi başvurularının tarihi de araştırılmaya başlandı. 2023-2024 Kredi ve Yurtlar Kurumu'na burs için başvuru yapacaklar için süreç başladı. Peki KYK burs/kredi başvuruları ne zaman? İşte detaylar...
20.08.2023 Gündem
KYK yurt başvuruları ne zaman başlıyor, GSB yurt başvurusu ne zaman başlayacak? KYK yurt şartları nelerdir, ne zaman açıklanacak?
KYK yurt başvuruları ne zaman başlıyor, GSB yurt başvurusu ne zaman başlayacak? KYK yurt şartları nelerdir, ne zaman açıklanacak? YKS tercih sonuçları beklenirken KYK burs, kredi ve yurt başvurularının ne zaman yapılacağı da sorgulanıyor. Üniversite öğrencileri ve üniversite sayları KYK burs, kredi ve yurt başvuruları ne zaman başlayacak? Sorusuna yanıt arıyor. KYK yurt ve burs başvuru sonuçları Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) tarafından açıklanacak. Peki, KYK yurt başvuruları ne zaman başlıyor, GSB yurt başvurusu ne zaman başlayacak? KYK yurt şartları nelerdir?
15.08.2023 Eğitim
KYK yurt başvuruları ne zaman başlıyor 2023? KYK yurt burs ve kredi başvurusu için geri sayım başladı: KYK yurt başvuruları ne zaman açıklanacak 2023?
KYK yurt başvuruları ne zaman başlıyor 2023? KYK yurt burs ve kredi başvurusu için geri sayım başladı: KYK yurt başvuruları ne zaman açıklanacak 2023? Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları açıklandı, tercihler ise 27 Temmuz’da başlıyor. 8 Ağustos'a kadar devam edecek olan tercih sürecinin ardından öğrenciler bu kez KYK burs- kredi ve yurt başvuruları için hazırlıklara başlayacak. KYK yurtlar için başvuru işlemleri yerleştirme işlemlerinin ardından başlayacak. KYK yurt başvuruları geçtiğimiz yıl 24 Ağustos'ta başlamıştı. Peki, KYK yurt başvuruları ne zaman başlıyor 2023? KYK yurt başvuruları ne zaman açıklanacak 2023? İşte 2023 KYK kredi-burs ve yurt başvuru tarihleri…
21.07.2023 Eğitim
KYK yurt başvurularıyla ilgili Bakan Bak'tan önemli açıklama
KYK yurt başvurularıyla ilgili Bakan Bak'tan önemli açıklama Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerde Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü (KYK) yurtlarına başvuracak öğrencilerle ilgili hazırlıkların sürdüğünü söyledi.
20.07.2023 Gündem
Yurt ücreti geri ödenecek mi, KYK yurt ücretleri iadesi nasıl alınır? GSB KYK Şubat ayı ücretleri geri mi verilecek? KYK yurt ücreti iadesi!
Yurt ücreti geri ödenecek mi, KYK yurt ücretleri iadesi nasıl alınır? GSB KYK Şubat ayı ücretleri geri mi verilecek? KYK yurt ücreti iadesi! KYK yurt ücretlerinin iade edilip edilmediği merak ediliyordu. Yurt ücretleri geri ödenecek mi, sorusu yanıt buldu. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, KYK yurtlarında 20 Şubat tarihine kadar olan dönem için ücret ödeyen öğrencilerin, ücretlerinin iade edileceğini açıkladı. Kasapoğlu depremzede öğrencilerin ise hiçbir ücret ödemeyeceğini bildirdi. Peki, GSB KYK Şubat ayı ücretleri geri mi verilecek?
9.03.2023 Eğitim
KYK Şubat 2023 ücreti iade edilecek mi? Online eğitim sonrası KYK yurt ücreti geri ödemesi ne zaman?
KYK Şubat 2023 ücreti iade edilecek mi? Online eğitim sonrası KYK yurt ücreti geri ödemesi ne zaman? KYK Şubat ayı ücretleri iade edilecek mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Üniversitelerde bahar yarıyılının online olarak yapılması kararlaştırıldıktan sonra gözler Gençlik ve Spor Bakanlığı'na çevrildi. Kahramanmaraş depreminden sonra yurt ücretlerinin akıbeti araştırılmaya başlandı. Peki KYK yurt ücretleri geri verilecek mi? Ödemeler ne zaman? İşte detaylar...
28.02.2023 Ekonomi
Özel yurt ücretleri ödenecek mi 2023? Özel yurtlar ne olacak, özel yurt ücretleri ne olacak, geri iade edilecek mi?
Özel yurt ücretleri ödenecek mi 2023? Özel yurtlar ne olacak, özel yurt ücretleri ne olacak, geri iade edilecek mi? Kahramanmaraş depreminin ardından depremzedeler KYK yurtlarına yerleştirilirken, üniversiteler online eğitime geçti. Üniversitelerin online eğitime geçmesiyle yurtlarından ayrılan KYK öğrencileri için Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan KYK yurt paralarının ödenmesine ilişkin Şubat ayında ve bahar yarıyılında GSB yurtlarından ayrılan üniversite öğrencilerinin herhangi bir ücret ödemelerinin söz konusu olmadığını açıkladı. Bakan’ın KYK yurt ücretlerine yönelik açıklamasının ardından özel yurt ücretlerinin geri ödenip ödenemeyeceği de sorgulanmaya başlandı. Peki, Özel yurt ücretleri ödenecek mi 2023? Özel yurtlar ne olacak, özel yurt ücretleri ne olacak, geri iade edilecek mi?
25.02.2023 Eğitim
KYK yurt ücretleri ödenecek mi? KYK yurt ücreti alınacak mı, KYK yurt ücreti iade edilir mi?
KYK yurt ücretleri ödenecek mi? KYK yurt ücreti alınacak mı, KYK yurt ücreti iade edilir mi? YÖK Başkanı Özvar bahar döneminin 20 Şubat'ta uzaktan eğitimle başlatılabileceğini, nisan başı itibarıyla yüz yüze eğitimin de olduğu hibrit seçeneğin değerlendirileceğini açıkladı. Üniversitelerde uzaktan eğitim görüleceğinin açıklanmasının ardından, KYK yurt ücretleri ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Peki, KYK yurt ücretleri ödenecek mi? KYK yurt ücreti alınacak mı, KYK yurt ücreti iade edilir mi?
18.02.2023 Eğitim
KYK’ya 1200 yurt yönetim personeli alınacak! 81 ilde alım yapılacak! İşte Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı 2022 başvuru şartları!
KYK’ya 1200 yurt yönetim personeli alınacak! 81 ilde alım yapılacak! İşte Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı 2022 başvuru şartları! Gençlik ve Spor Bakanlığı duyurdu! Kredi Yurtlar Kurumu’na 1200 yurt yönetim personeli alınacak. 81 ilde yapılacak personel alımı ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı. Başvuru şartları ve adaylarda aranılan şartlar ilanda yayımlandı. Peki, Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? KYK yurt yönetim personeli alımı şartları ne? İşte sözleşmeli yurt yönetim personeli alımı ilanı detaylar…
9.10.2022 Personel Alımı
Genciz biz izin alma! KYK genciz biz izin nasıl alınır, KYK yurt izin hakkı kaç gün? Yurt izin alma süreci…
Genciz biz izin alma! KYK genciz biz izin nasıl alınır, KYK yurt izin hakkı kaç gün? Yurt izin alma süreci… KYK yedek yurt başvuru sonuçları Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) tarafından açıklandı. KYK yedek yurt başvuru sonuçları e-Devlet sayfasında sorgulanırken, KYK izin alma sürecine yönelik detaylar da sorgulanmaya başlandı. Peki, KYK genciz biz izin nasıl alınır, KYK yurt izin hakkı kaç gün? İşte Genciz biz izin alma sürecine dair merak edilenler…
30.09.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Kyk Yurt ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kyk yurt haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.