Gazete Vatan Logo

Kurtlar Vadisi Pusu hayranlarına kötü haber!

Kurtlar Vadisi Pusu dün akşam yeni kanalında son bölümüyle çok hızlı bir başlangıç yaptı. Ancak Kurtlar Vadisi Pusu hayranlarını üzecek de bir haber geldi. Pusu hayranları daha önce dizi biter bitmez diziyi internetten izleyebiliyordu ancak Kanal D yönetimi bu konuda radikal bir karar aldı.

Kurtlar Vadisi Pusu hayranları diziyi artık biter bitmez internetten izleyemeyecek. Kurtlar Vadisi Pusu'nun son bölümünü izlemek isteyenler artık pazar gününü beklemek zorunda. Kanal D yönetiminin bu kararı almasında dizinin internet izleyecisinin çok olması olduğu öğrenildi.

Kurtlar Vadisi Pusu'yu internetten izleyen kitlenin bu karara nasıl bir tepki vereceği merak konusu oldu. Kanal D yönetiminin diziyi pazar gününden önce yayıncılara da savaş açacağı öğrenildi.

YENİ SEZON BİLGİLERİ!

Yeni sezonda Polat Alemdar büyük bir operasyonla, kripteksteki belgeleri ifşa ederek sömürgeci güçlerin dünyadaki dengelerini değiştirecek, büyük sırları ortaya çıkaracak. Bu durum Polat Alemdar ve Amon’un yıllar önce yaptığı anlaşmanın bozulmasına, iki gücün karşı karşıya gelmesine sebep olacak mı?

POLAT ALEMDAR YALNIZ KALDI

Polat Alemdar artık çok daha yanlız. Çünkü can dostları Memati, Abdulhey ve Kara gitti. Kurtlar Vadisi Pusu dizisi bir çok karakterine veda ettikten sonra yeni kanal Kanal D ekranlarında kendi gününde ve kendi saatinde ekranlara gelmeye devam edecek. Başrolünü ve yapımcılığinı Necati Şaşmaz'ın üstlendiği Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin merakla beklenen yeni sezon 230. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon fragmanında neler oluyor. Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon fragmanı bir satranç tahtası üzerinde Şah'ın devrilmesi ile başlıyor. Satranç tahtasında devrilen Şah, hangi düzenin sonunu temsil ediyor acaba. Öte yandan artık Polat Alemdar'ın yanındaki tek adamı Cahit, silahlı

Haberin Devamı

adamların arasında çaresiz bir şekilde görünüyor. Ancak Cahit son anda ayak bileğine bağlı olan bir cihazı gösteriyor. Kurtlar Vadisi Pusu'da Cahit ölecek mi?