Gazete Vatan Logo
Magazin Kurtlar Vadisi Pusu 286. bölüm fragmanında neler yaşanacak?-izle

Kurtlar Vadisi Pusu 286. bölüm fragmanında neler yaşanacak?-izle

Kanal D ekranının fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 286. bölüm fragmanı yayınlandı. Yarın akşam ekrana gelecek olan Kurtlar Vadisi Pusu 286. bölüm fragmanında ölüm düellosu yaşanacak. Kurtlar Vadisi Pusu 286. bölüm fragmanında Polat Alemdar rest çekecek. Kurtlar Vadisi Pusu 286. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Kurtlar Vadisi Pusu 286. bölüm fragmanında neler yaşanacak?-izle

KURTLAR VADİSİ PUSU 286. BÖLÜM ÖZETİ

Elif’in mezarında duygu dolu anlar yaşayan Polat Alemdar, Cahit ile birlikte bir pusunun içine düşüyorlardı. Polat ve Cahit bu ablukadan nasıl kurtulacaklar?

POLAT ALEMDAR VE SMITH TEKRAR KARŞILAŞIYOR…

Bir önceki karşılaşmalarında kulağından olan John Smith, bir kez daha Polat Alemdar ile karşı karşıya geliyor. Bu kez arkasını sağlama alan Smith nasıl bir saldırı planlıyor? Polat’ın Smith’e vereceği karşılık bu kez ne olacak?

Polat Alemdar’a karşı hamlede bulunmak isteyen Gölge, Polat’ın bugüne kadarki düşmanları gibi ailesini hedef almak istiyor. Onu bu fikrinden vazgeçirecek teklif kimden gelecek? Babil için enteresan bir hat kuracağını söyleyen Gölge’nin, Polat için düşündüğü plan nasıl olacak?

Polat’ın Cahit’e vereceği öğüt herkesi çok şaşırtacak. Cahit, Polat Alemdar’dan aldığı tavsiyeyle hemen harekete geçecek.

Emniyette başına gelenleri hazmedemeyen Fehmi, Hakkı’yla gergin bir görüşme yapar. İntikamını almak için derhal harekete geçmeye karar veren Fehmi bu kez Polat Alemdar’la birebir görüşmeyi ister. Ne yazık ki Polat’ın mekanında duyacakları hiç hoşuna gitmez. Yasin ve Pusat, Siyah Sancak ekibiyle birlikte esirleri kurtarma operasyonuna başlayacaklardır. Aralarına katılacak sürpriz bir isim ise tüm operasyonun seyrini değiştirecektir.

Haberin Devamı

Raskoln ile ortaklığı ilerleten Kenan, Raskoln’u tanıdıkça nasıl bir dünyaya adım attığını daha iyi anlamaya başlar. Raskoln’e gelen beklenmeyen sipariş her ikisi için de hoş olmayan bir sürpriz olacaktır.

Yusuf, Polat’a konsey tarafından kendisine verilen görevi anlatır. Yusuf’un planını dinleyen Polat, duyduklarından hiç memnun olmaz.

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yusuf, Smith için hazırladığı riskli ama akıllıca hamlesini Zeynep’e anlatır. Zeynep, duyduğu bu plana destek olmaya karar verir. Öte yandan Öktem’den öğrenmek istediği bilgilere ulaşmak için aklına gelen her yolu deneyen Smith hala aradığı cevapları duyamamıştır. Bu esnada alacağı bir haberle şaşkına dönen Smith için daha büyük bir sorun ortaya çıkar.
Gölge, laboratuvardan aldığı numunenin sırrının Polat Alemdar’da olduğunu çok geçmeden fark eder. Bugüne kadar Polat’a karşı yaptığı hiçbir hamleden sonuç alamayan Gölge, farklı bir yöntem denemeye karar verir.
SİYAH SANCAK ESİR PAZARINDA
Şedid saldırısı altında kalan masum köyleri zulümden kurtarıp erzak yardımı yapan Siyah Sancak ekibi, esir pazarlarından haberdar olur. Çok sayıda esirin hayatını kurtarmak için bir plan yapan Yasin Komutan, ekibiyle birlikte tehlike ve heyecan dolu bir operasyon gerçekleştirir.
ACI VEREN KARŞILAŞMA
Polat, Ali Candan olarak yaşadığı hayatının ne denli değiştiğini adım adım fark eder ve her öğrendiği detay onu daha da meraklandırır. Geçmişinin izini süren Polat karşılaştığı acı gerçek karşısında vereceği tepkiyle herkesi çok şaşırtacak.

Haberin Devamı