Gazete Vatan Logo
Magazin Kurtlar Vadisi Pusu 261.bölüm fragmanı-izle Heyecan kaldığı yerden devam ediyor!

Kurtlar Vadisi Pusu 261.bölüm fragmanı-izle Heyecan kaldığı yerden devam ediyor!

Kanal D'nin fenomen olan dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 261.bölümüyle ekranlara geliyor. Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölümünde ne gibi gelişmeler yaşanacak! İzleyiciyi hangi süprizler bekliyor! Kurtlar Vadisi Pusu 261.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte ayrıntılar..

Kanal D'nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 261.bölümüyle kaldığı yerden devam ediyor. Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümün neler yaşanacak! Polat Alemdar'ı ne gibi tehlikeler bekliyor! Kurtlar Vadisi Pusu 261.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte ayrıntılar..

Kurlar Vadisi son bölüm özeti

Kardeşini Polat Alemdar’ın elinden kurtarmak isteyen Tilki Andrei, Rusya’daki dostlarını devreye sokacak. Tüm çabasına rağmen başarısız olsa da Polat’ın teklifini kabul edecek mi?

Aradığı cevapların Mete’de olduğuna inanan Yusuf, istediklerini öğrenmek için bildiği tüm yöntemleri uygulayacak. Peki duyacakları karşısında kendisine nasıl bir yön çizecek?

Akif ve arkadaşları petrol kuyularının sahiplerini ikna etmeye çalışırken ortaya çıkacak sürpriz isim kim olacak? Bölgedeki gücünü korumak isteyen Algis, Smith’le bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapacak. Böyle bir masada mutlaka yer almak isteyen Fehmi de orada olacak. Hakkı, Pusat’a sefirlik yolunda engel olmak için yeni bir hamle yapacak. Martin, Elif’i kaçırma planına kararlılıkla devam edecek.

Haberin Devamı