Gazete Vatan Logo
Magazin Kurtlar Vadisi Pusu 259.bölüm fragmanı-izle Yeni bölümde heyecan devam ediyor!

Kurtlar Vadisi Pusu 259.bölüm fragmanı-izle Yeni bölümde heyecan devam ediyor!

Kanal D'nin fenomen olan dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 259.bölümüyle ekranlara geliyor. Kurtlar Vadisi Pusu'da heyecan devam ediyor! Kurtlar Vadisi Pusu bu akşam Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor. Polat Alemdar ve Cahit Tilki’nin takibini sürmeye devam ediyor! Kurtlar Vadisi Pusu 259.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte ayrıntılar..

Kanal D'nin en çok izlenen dizilerinden Kurtlar Vadisi Pusu 259.bölümüyle heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Kurtlar Vadi Pusu'nun yeni bölümünde Polat Alemdar ve Cahit’in Tilki’yi takibi sürüyor! Pusat, Andrei’nin hazırladığı ölüm düzeneğinden kurtulabilecek mi? Kurtlar Vadisi Pusu 259.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte ayrıntılar..

Kurtlar Vadisi 259.bölüm özeti

Polat Alemdar ve Cahit’in Tilki’yi takibi sürüyor, Tilki Andrei’nin Rusya’daki yuvasını bulacaklar. Peki, Andrei’nin tehdidine karşılık olarak kullanacakları çok önemli isim kim olacak?

Pusat, Andrei’nin hazırladığı ölüm düzeneğinden kurtulabilecek mi? Polat Alemdar’ı engellemek için planlarını uygulamaya başlayan Fehmi, çevresini genişletme çalışmalarına devam ediyor. Fehmi, Andrei’den sonra Şedid halifesi Smith’le olan işbirliğini de güçlendirme yolları arayacak. Mete’nin evine misafir olan Yusuf ise çok şaşıracağı gizli belgeler bulacak. Durumdan haberdar olan Mete ile aralarında neler yaşanacak?

Kurtlar Vadisi 259.bölüm fragmanı izle

Haberin Devamı