Gazete Vatan Logo
Magazin Kurtlar Vadisi Pusu 254.Yeni Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kurtlar Vadisi Pusu 254.Yeni Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Türk televizyonlarının efsane dizisi Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta da bomba bir bölümle ekranlara gelecek. Dizinin hayranları merakla 254.yeni bölüm fragmanını bekliyor. Kurtlar vadisi Pusu 254.Yeni Bölüm fragmanının gün içerisinde yayınlanması bekleniyor.

Kanal D'nin reyting rekorları kıran dizisi Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta da izleyenleri ekran başına kilitleyecek. 254.Yeni Bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz burada olacak

Kurtlar Vadisi Pusu 254.bölüm. 9 Nisan akşamı izleyicilerle buluşacak olan Kurtlar Vadisi Pusu 254.yeni bölüm fragman videosu yayına girmek üzere. Polat Alemdar ve Cahit'in Erdem'in yerini tespit edim, bölgeye yaptıkları operasyon sonrasında son bulan Vadi Perşembe akşamı yayınlanacak yeni bölümüyle kaldığı yerden devam edecek. Polat ve Cahit Lion timin darmadağın etmiş, ancak akıllı komutan tehlikeyi sezip Erdem ve arkadaşını mekandan kaçırmayı başarmıştı.

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümde neler yaşanacak ? Bu sorunun cevabı KVP yeni bölüm fragman videosunda. Dizinin 9 Nisan Perşembe akşamı yayına girecek yeni bölümünün ilk görüntüleri şu sıralar yayınlanmak üzere. Tanıtım videosu yayınlandığında haberler.com adresinden izleyebilirsiniz.