Gazete Vatan Logo

KPSS önlisans geç başvuru tarihi ne zaman? KPSS başvurusu

KPSS önlisans geç başvuru tarihi ÖSYM tarafından duyuruldu. 4 Kasım tarihinde gerçekekleştirilecek olan KPSS önlisans sınavı için başvuru işlemleri tamamlanmıştı. Başvuru işlemlerini kaçıran adaylar için ikinci bir fırsat olan geç başvuru tarihi ÖSYM tarafından adaylara duyuruldu. Peki KPSS önlisans geç başvurusu ne zaman alınacak?

KPSS önlisans geç başvuru tarihi ne zaman? KPSS başvurusu

KPSS önlisans geç başvuru tarihleri ÖSYM tarafından adaylara duyuruldu. Binlerce öğrenciyi yakından ilgilendiren KPSS önlisans sınavı için başvuru işlemlerinin tamamlanmasının ardından başvuru işlemlerini gerçekleştiremeyen adaylar 26 Eylül Çarşamba günü alınacak olan geç başvuru işlemini gerçekleştirerek başvurularını tamamlayabilecek. Peki KPSS önlisans geç başvurusu nasıl yapılacak?

KPSS GEÇ BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN?

KPSS önlisans geç başvuru tarihi ÖSYM tarafından duyuruldu. 26 Eylül'de sabah saatlerinde başlayacak olan KPSS önlisans geç başvuru tarihi akşam saat 23:59'da sona erecek.

KPSS ÖNLİSANS GEÇ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

KPSS önlisans geç başvuru işlemleri ais.ösym.gov.tr adresi üzerinden gerçekleştirilecek. Binlerce adayı yakından ilgilendiren KPSS önlisans geç başvuru işlemleri için adaylar TC kimlik numaraları ve şifrelerini girdikten sonra başvurularını tamamlayabilecek.