Gazete Vatan Logo

Kördüğüm 82. Bölümünde Tapasya'nın planı ortaya çıkıyor

Kördüğüm 82. bölümünde Vanş'ın evi terk etmesiyle başlıyor. Kördüğüm'ün 82. bölümünde kardeşinin peşine düşen Veer ise, Vanş'ı intihar ederken bulur. Kördüğüm heyecan dolu yeni bölümüyle 27 Ekim Cuma günü 16.10'da Kanal 7'de...

Kördüğüm 82. Bölümünde Tapasya'nın planı ortaya çıkıyor

Kördüğüm yeni bölümüyle herkesi hayrete düşürüyor. İçça Vanş'a verdiği mektubu hatırlar ve neden böyle davrandığını anlayamaz. Çünkü kendi yazdığı mektup ve Vanş'ın okuduğu mekrup farklıdır. İçça daha sonra mektubunu teslim ettiği Tapasya'yı bulur ve gerçek ortaya çıkar.

KÖRDÜĞÜM 82. BÖLÜM FRAGMAN

Tina Dutta ve Rashami Desai’nın başrollerini paylaştığı Kördüğümde bugün Vanş yaşadığı hayal kırıklığı ile evi terk eder. Kardeşinin peşine düşen Veer, Vanş’ı intihar etmek üzereyken bulur.

Aşık olduğu İçça’nın daha önceden kardeşi ile ilişkisi olduğunu öğrenen Vanş, yaşadığı şok ile evden gider. İçça engel olmaya çalışsa da kendini anlatamaz. Her yerde Vanş’ı arayan Veer, onu intihardan kurtarır. İçça, Vanş’ın neden böyle davrandığını bir türlü akıl sır erdiremez. Aklına Vanş’a her şeyi anlattığı mektup gelir. Ancak İçça’nın yazdığı mektup ile Vanş’ın eline geçen mektup birbirinden çok farklıdır. İçça mektubu en son Vanş’a vermesi için Tapasya’ya verdiğini hatırlar. Bulduğu ipuçlarını birleştiren İçça, her şeyi Tapasya’nın planladığını anlar ve sinirle ona tokat atar.

Haberin Devamı