Gazete Vatan Logo
Magazin Kördüğüm 18. bölüm fragmanında neler yaşanacak?

Kördüğüm 18. bölüm fragmanında neler yaşanacak?

Kördüğüm dizisi 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fox Tv'nin sevilen dizisi Kördüğüm 18. bölüm fragmanında Enver Bey'in dönüşü herkesi şaşkına uğratacak. Soluk soluğa izleyeceğiniz Kördüğüm 18. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Kördüğüm 18. bölüm fragmanında neler yaşanacak?

Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy’un yer aldığı ‘Kördüğüm’, Perşembe akşamları 20.00’de FOX'ta! Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği dizinin genel yönetmeni ise, sinema seyircisinin çok yakından tanıdığı, filmleri gişe rekorları kıran Ömer Faruk Sorak.

İbrahim Çelikkol ‘Ali Nejat’ isimli güçlü ve etkili bir iş adamını canlandırırken, Belçim Bilgin idealist çocuk doktoru ‘Naz’, Alican Yücesoy ise otomobil tutkunu, hayalperest ‘Umut’ karakteri ile izleyicilerin karşına geçiyor. Koşulların karakterleri değiştirdigi dizide, Ali Nejat ve Umut’un, doktor Naz’ın etrafında dönen serüveni izleyiciyle buluşuyor.

KÖRDÜĞÜM 18. BÖLÜM ÖZETİ

Ani dönüşü herkes üzerinde şok etkisi yaratan Enver Bey, Tarık Bey’in tüm itirazlarına rağmen Feyza ile görüşmeyi başarır. Feyza, bir anda kendisini yıllar önce Enver Bey ile birlikte yaşadıkları ve anılarıyla dolu evde bulur. Bu sırada Murat, Karasu Ailesi’nin içine iyice girmiş, özellikle Tarık Bey ve Feyza’nın güvenini kazanmıştır. Ancak Kaan, Murat’ın tedirgin edici bambaşka bir yüzüne şahit olur.

Haberin Devamı

Kendisini tehlikede hisseden Kaan’ın yardımına Naz koşar. Umut, Murat ile yaptığı işbirliği sonucu otomobil çizimlerini Ali Nejat’tan geri almayı başarır. Neslihan ile Umut arasında yaşananlar ikiliyi birbirlerine iyice yakınlaştırır. Neslihan, Umut’u Murat’a karşı uyarmak ister ancak Umut durumun ciddiyetinin farkında değildir. Ali Nejat ile Enver Bey’in karşılaşması ise, geçmişte yaşanan acıları herkes için bir kez daha canlandırır. Kördüğüm yeni bölümüyle her Perşembe 20.00'de FOX'ta.

KÖRDÜĞÜM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ali Nejat’ın evlilik teklifi karşısında şaşkınlığa uğrayan Naz geceyi Ali Nejat ve Kaan’la birlikte geçirir. Ali Nejat’a olan borcunu ödeyebilmek için araladığı her kapı yüzüne kapanan Umut ise Murat’a bir teklifte bulunur. Murat’ın ofisinde yolları kesişen Umut ve Neslihan birbirlerine destek olur. Şirketi içeriden yok etme planları yapan Murat, Neslihan’ın ardından Oğuz’a da ‘Enver Bey’ adına çalıştığını bildiğini söyler.

Haberin Devamı

Oğuz artık mecburen Murat’ın safındadır. Hem Feyza hem de Tarık Bey, Ali Nejat’ın tüm itirazlarına rağmen Murat ile ortaklık imzalar. Bu sırada Ali Nejat da Murat’ın tuzağına düşer. Feyza’nın gizemli eski eşi Enver Bey ise İstanbul’a dönmeye karar verir. Karas Holding ve Karasu Ailesi için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır… Kördüğüm her Perşembe 20.00'de FOX'ta.