Gazete Vatan Logo

Koca Koca Yalanlar 9. yeni bölüm fragmanında Ilgaz evi terk ediyor!

Kanal D ekranında yayınlanan Koca Koca Yalanlar dizisi 9. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Pazartesi akşamları ekrana gelen Koca Koca Yalanlar dizisi ekrana gelecek olan yeni bölümde Ilgaz annesinden kendisine bir kıyafet almasını ister. Müjgan kızının talebini kabul etmezken Sude ile yolları kesişen Ilgaz istediğini alabilecek midir? Koca Koca Yalanlar 9. yeni bölümü ile bu akşam Kanal D'de..

Koca Koca Yalanlar 9. yeni bölüm fragmanında Ilgaz evi terk ediyor!

Koca Koca Yalanlar 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizi Koca Koca Yalanlar ekrana gelecek olan yeni bölümde Ilgaz annesinden istediği kıyafet için Müjgan'dan ret yanıtı alır. Sude ile yolları kesişen Ilgaz annesinden alamadığı olumlu yanıtı Sude'den alır. Koca Koca Yalanlar 9. yeni bölümü ile Kanal D'de...

KOCA KOCA YALANLAR 9. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Müjgân, Ahmet’i hâlâ unutamadığını anlayıp, Ahmet’ten gelen aramalardan da cesaretlenerek Ahmet’in evine gider. Müjgân’ı Ahmet’in evine yaklaşırken gören Sude ise üstüne bornoz geçirir, Müjgân’ı kapıda karşılar ve Ahmet’in içeride uyuduğunu söyleyerek Müjgân’a beklenmedik bir anda bir darbe daha vurur. Müjgan darmaduman olmuş, kendini temizliğe ve yiyip içmeye vermiştir. Onun moralini toparlama görevi ise yine Canan ve Nilgün’e düşmektedir.

KOCA KOCA YALANLAR 9. YENİ BÖLÜM FRAGMANI