Gazete Vatan Logo

Kızlarım İçin 4. yeni bölümde sürpriz evlilik teklifi!

Kızlarım İçin 4. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Salı akşamları izlenen Kızlarım İçin dizisinde neler yaşanacak? Sumru ve Egemen evlenecek mi? Merak edilen soruların cevapları bu akşam Kızlarım İçin dizisinde olacak.

Kızlarım İçin 4. yeni bölümde sürpriz evlilik teklifi!

Kızlarım İçin bu akşam izlenebilecek. Kanal D'nin yeni dizisi Kızlarım İçin severek izlenmeye başladı. Yeni bölümde Yaşar içinde bulunduğu tehlikeden kurtulabilecek mi? İşte Kızlarım İçin dizisinde bu akşam yaşanacaklar...

KIZLARIM İÇİN 4. BÖLÜM FRAGMANI

Yaşar evlerine gelen haczi kaldırabilmek ve kızlarına yardımcı olabilmek için Tayfun'un ona verdiği işi kabul etmek zorunda kalır. Tayfun'un verdiği işi kabul etmek zorunda kalan Yaşar'ı nasıl bir tehlike beklemektedir?Kumru da haciz sebebiyle Yağız'ın annesi Semiha Hanım'a bakıcılık yapmaya başlar. Bu haberi duyan Alper, Kumru'ya nasıl bir tepki verecek? Öte yandan Sumru ve Egemen arasında yaşanan yakınlaşma evlilik teklifi getirir. Herkesi şok eden evlilik teklifi nasıl sonuçlanacaktır?



KIZLARIM İÇİN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sumru’nun kurtarılmasıyla biraz olsun mutlu olan kızlar eve haciz gelip sokağa atılınca hepten kahrolur. Yağız ve Egemen onlara yardım etmek için çırpınırken Alper bu borcu kendinin ödeyeceğini söyler. Hacer oğlu Alper’i Kumru’dan korumak için Kumru’ya Yağız’ların evinde bakıcılık işi ayarlar. Baş ağrıları artan Egemen, Sumru’dan etkilenmeye başlamıştır.
Kumru eve gelen haciz için para kazanmaya uğraşırken aklının bir köşesinde hep kardeşleri vardır. Sumru’nun Zübeyir’e olan nefretini fark eder ve bunun nedenini sorgulamaya başlar, bir de orta da Sumru’nun kaybolan intihar mektubu vardır.
Bu arada kızlarına kavuşmak ve onları bu çektikleri acılardan kurtarmak isteyen Yaşar, öldürülen koğuş arkadaşının yerine geçerek hapisten kaçabilecek mi?

Haberin Devamı