Gazete Vatan Logo

Kısmetse Olur haftanın finaline eve hangi isim veda etti?

Kısmetse Olur nefesleri kesen bir haftanın finali ile daha ekranlara geldi. Kanal D ekranlarının fenomeni haline gelen Kısmetse Olur'da hangi isim elendi? İşte Kısmetse Olur haftanın finalinde yaşananlar...

Kısmetse Olur haftanın finaline eve hangi isim veda etti?

Kısmetse Olur haftanın finaline elenen isim belli oldu. Tansiyonun genel olarak yüksek olduğu Kısmetse Olur haftanın finali adeta izleyicileri ekran başına kilitledi. İşte Kısmetse Olur haftanın finalinde eve veda eden isim...

KISMETSE OLUR HAFTANIN FİNALİNDE KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur haftanın finalinde kim elendi sorusunun yanıtı eve veda eden kişi damat adayları arasından gönüllü olarak yarışmadan ayrılmak istediğini belirten Tankut oldu. Onur ile Aycan'ın aylar sonra bir araya gelerek mutlu bir ilişkiye adım atmaları herkesi mutlu ederken ilk haftadan Onur'un evden gönderilecek olması Tankut'a oldukça üzdü. Yarışmadan ayrılmak istediğini belirterek Onur'un yerine eve veda eden Tankut, yarışmada bir ilke imza attı.

Kısmetse Olur Haftanın Finali

Kısmetse Olur'da şok eden gelişmeler üst üste yaşanıyor! Onur ve Aycan arasındaki hesaplaşma mutlulukla sonuçlanıyor. Herkesi duygulandıran iki sevgilinin konuşması Onur ve Aycan aşkını yeniden alevlendiriyor. Öte yandan Kısmetse Olur'da bir ilk daha yaşanıyor. Tankut bir anda evi terkediyor. Bunun üzerine herkesi gözyaşlarına boğan bir haber geliyor. Seda Akgül bu durumu şu sözlerle açıklıyor, "Bu koca yürekli adam şuanda dışarıda ne yapıyor. Kısmetse Olur tarihinde bir ilk! Olmadı! Olamazdı..."diyor ve ardından herkes gözyaşlarına boğuluyor!

Haberin Devamı

Melis ve Yağmur'un kavgası güne damga vurdu!

Melis, Şehmus'un annesi Emine Hanım'ı Yağmur'a karşı kışkırtınca olanlar oldu... Melis'in devamlı aralarına girmesinden rahatsız olan Yağmur sonunda tavrını koydu! Melis'i sert bir dille uyaran Yağmur, onun da karşılık vermesiyle daha da gerildi... Burun buruna gelen gelin adayları korku dolu anlar yaşattı. İhtar almaya ramak kala güçlükle ayrılan Melis ve Yağmur arasında bundan sonra neler olacak?