Gazete Vatan Logo

Kırgın Çiçekler 56. bölüm fragmanında Kader kardeşini arıyor!

Heyecanla izlenen Kırgın Çiçekler'in 56. bölüm fragmanında da önemli gelişmeler yaşanıyor. Kırgın Çiçekler'in yeni bölümünde Kader kardeşini bulmak için elinden geleni yapıyor. Tüm yaşanan olaylar bu akşam yayınlanacak olan Kırgın Çiçekler'de...

Kırgın Çiçekler 56. bölüm fragmanında Kader kardeşini arıyor!

Kırgın Çiçekler'in 56. bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanlı olayların yaşanacağı Kırgın Çiçekler'in yeni bölümünde Kader kardeşini bulabilecek mi? Songül babasıyla karşılaşınca ne tepki verecek? Hepsi Kırgın Çiçekler'in yeni bölümünde izlenebilecek.

Kırgın Çiçekler, 29 Haziran 2015 tarihinden beri ATV'de yayınlanan bir dram, gençlik ve aile dizisidir. Başrollerini; İpek Karapınar, Özgür Çevik, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan ve Çağla Irmak paylaşmaktadır.

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜM ÖZETİ

Eylül, Cemre'yi okulda bulamayınca Songül ve Kader'e haber verir. Kızlar her yerde Cemre'yi aramaya başlar. Panik halindeki Defne polisi arar. Banu bebeğinden kurtulmanın yollarını aramaktadır. Meral hastaneden taburcu olup yurda döner. Nazan şüphelenince Defne gerçeği itiraf eder. Nazan, Defne'yi yurt dışına kaçırmaya karar verir. Polis her yerde Defne'yi aramaktadır. Kızlar Cemre'nin başına gelenlerin sıkıntısını yaşarken Kemal'in serbest kalmasıyla şok olurlar.

KIRGIN ÇİÇEKLER YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı