Gazete Vatan Logo
Magazin Kiraz Mevsimi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

Kiraz Mevsimi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

Fox TV'nin sevilen dizisi Kiraz Mevsimi son bölümle ekrana kilitledi. Kiraz Mevsimi bu hafta hafta bomba gibi bir bölümle ekrana geldi. Peki yeni bölümde Ayaz ve Öykü'yü neler bekliyor? Kiraz Mevsimi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fox TV'nin sevilerek takip edilen dizisi Kiraz Mevsimi yine izleyenleri ekrana kilitledi. Peki yeni bölümde Ayaz ve Öykü'yü neler bekliyor? Kiraz Mevsimi yeni bölüm fragmanı yayınlandığı an haberimizde olacaktır..

KİRAZ MEVSİMİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Kiraz Mevsimi son bölümde neler yaşandı?

Öykü ve Ayaz aşkı, bir kez daha yeni bir sınavdan geçti! Geçmişten gelen bir isim Ayaz'ın peşini bırakmaz. Evlerine kadar gelen bu isim Ayaz'la birlikte olmayı planlar. Ayaz ise şaşkınlığını gizleyemez ve ondan uzak durmak için elinden gelen her şeyi yapar. Bunlar olurken Mete de yaşananları arkasında bırakamaz. Öykü ve Ayaz'ı ayırmak için her yolu denemektedir. Öykü'yü elde etmek için ise Ayaz'ın peşini bırakmayan kadınla işbirliği içerisine girer. Kiraz Mevsimi yeni bölümde Öykü ve Ayaz bu sınavın üstesinden gelebilecek midir merak konusu olur.

Öykü, Ayaz'ın doğum günü için romantik bir sürpriz hazırladı. Mete Şeyma'dan intikam almak için planladığı korkunç oyunu adım adım uyguladı. Öykü aldığı teklifi kabul etti ancak Ayaz onu yalnız bırakmadı. Öte yandan kazdığı kuyuya düşme tehlikesi geçiren Şeyma çok kötü bir süprizle karşı karşıya kaldı. Bu arada onlar farkında değillerdir ama; Öykü ve Ayaz aşkı, bir kez daha yeni bir sınavdan geçecekti.

Haberin Devamı

Öykü, tekstil ve moda tasarımı bölümü öğrencisi, akıllı ve güzel bir kızdır. En büyük hayali başarılı bir moda tasarımcısı olmaktır. Bu konuda kendisine örnek aldığı ünlü modacı Önem Dinçer’e çizimlerini ulaştırmak için çok uğraşır. Öykü, en sonunda onun dikkatini çekmeyi başarır. Bu sırada hayatının aşkıyla karşılaşır: Ayaz Dinçer… Ayaz, Öykü’nün platonik aşık olduğu Mete’nin ortağı, aynı zamanda da idolü Önem Dinçer’in oğludur.

Ayaz, yakışıklı çapkın bir mimardır. Aşka inanmayan, bugüne dek hep tek gecelik ilişkiler yaşamış biridir. Öykü’yle hayatları kesişen Ayaz, ilk kez bir kızdan gerçekten etkilenir. Öykü’den daha ilk anda çok hoşlanır. Öykü’nün saf, çocuk halleri Ayaz’ın çok hoşuna gider. Ancak Öykü, Mete’ye aşıktır. Bunu öğrenen Ayaz, üzülerek de olsa ikiliyi bir araya getirmeye çalışır. Öykü ise, Mete’ye olan duygularını saklama peşindedir. Bir yanlış anlaşılma sonucu Öykü ve Ayaz sevgili taklidi yapmak zorunda kalırlar. Ancak ikili, zamanla birbirlerine gerçekten aşık olurlar.

Haberin Devamı

Öykü, çocukluğundan beri hayalini kurduğu moda dünyasında adım adım başarı merdivenlerini çıkarken, aynı zamanda ilk defa Ayaz’la gerçek aşkı tadacaktır.