Gazete Vatan Logo

Kiraz Mevsimi hangi gün yayınlanacak?

Fox Tv'nin reyting rekorları kıran dizisi Kiraz Mevsimi'nin yayın günü ve saati değiştirildi. Başladığı ilk günden fenomen haline gelen dizinin yeni yayın günü artık Cumartesi. Yeni bölümden bilgiler ve fragman görüntüleri için heyecan dorukta

5 Eylül tarihinde Reyting sıralamasında Total'de 1. sırada fox tv dizisi 'Kiraz Mevsimi', 2. sırada 'Kiraz Mevsimi Özet', 3. sırada star TV dizisi 'Beni Affet' yer aldı. AB'de ise 1.'lik 'Kiraz Mevsimi'nin, 2.'lik 'Kiraz Mevsimi Özet'in, 3.'lük Kanal D'de yayınlanan yabancı sinema 'Kod Adı Olympus'un oldu.

KİRAZ MEVSİMİ 10. BÖLÜMDE NELER OLACAK? 13 EYLÜL CUMARTESİ
Öykü, Ayaz'ın uzak durma kararından sonra perişan haldedir. Ancak Ayaz'ın hiçbir şey olmamış gibi gezip tozduğunu öğrenen Öykü, Radikal bir karar alır. Artık o da hayatını yaşayıp, umursamaz olacaktır. Yakut Giyim'in sahibi Önem'in kapısını çalar. Ayaz ve Öykü'nün birlikte çekildikleri fotoğrafları görmüştür. İkilinin sosyal sorumluluk projesinin yüzleri olmalarını ister. Ayaz ve Öykü, istemeseler de mecburen bir araya gelmek zorunda kalırlar. Mete, herkese kulağını tıkamıştır. Şeyma'yla mutlu olmaya çalışmaktadır. Ancak Şeyma'nın geçmişinden gelen bir misafir, Mete'nin yine kafasını karıştırır.

Özge Gürel kimdir ?
Özge Güler 5 Şubat 1987 İstanbul doğumludur. Oyunculuk hayatına Kızım Nerede adlı dizide kayıp kız Zeynep`i canlandırarak giriş yapan Gürel, daha sonra Huzur Sokağı ve Medcezir dizilerinde kariyerine devam etmiştir.

Son alarak Kiraz Mevsimi dizisinde çocukluk aşkı ve onun çapkın arkadaşı arasında kalan Öykü karakterini canlandırmaktadır.

Başarılı oyuncu mesleğinde ki başarısının yanında güzelliği ile de tüm dikkatleri üzerine çekmektedir.Atv`nin sevilen dizileri arasında olan,başrollerinde Kutsi ve Selin Demiratar`ın rol aldığı Huzur Sokağı isimli sevilen dizi`de rol almıştır. Özge Gürel, şu sıralarda Fox TV'nin sevilen dizisi 'Kiraz Mevsimi'nde 'Öykü' karakteriyle ekranlara geliyor.

Haberin Devamı