Gazete Vatan Logo
Magazin Kiralık Aşk sezon finali ekrana kilitledi!

Kiralık Aşk sezon finali ekrana kilitledi!

Kiralık Aşk 52. bölüm ile sezon finali yaptı. Ekranların sempatik dizisi Kiralık Aşk sezon finali bölümünde neler yaşandı? İşte merak edilen soruların cevapları ve Kiralık Aşk 52. sezon finali fragmanı...

Kiralık Aşk sezon finali ekrana kilitledi!

Star Tv ekranlarının fenomen dizisi Kiralık Aşk sezon finali ile sevenlerine veda etti. İzleyenleri heyecan dolu bir sezon finali ile yine ekran başına kilitleyen Kiralık Aşk, tüm soruların yanıtlarını Eylül ayındaki yeni sezona bıraktı.

Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, levent ülgen ve Nergis Kumbasar’ın başrollerinde ekrana gelen dizi, Kiralık Aşk 52. bölüm sezon finali ile 24 Haziran Cuma akşamı 20.00’da star’da ekrana geldi.

KİRALIK AŞK DİZİSİNDEKİ GELİNLİK ÇOK KONUŞULDU

Elçin Sangu'nun Kiralık Aşk dizisinde giydiği gelinlik sosyal medyayı salladı. Kiralık Aşk’ın sezon finalinde iki gelinlik giyen Elçin Sangu, nam-ı diğer Defne, güzelliği ile herkesi bir kez daha büyüledi. İlk olarak giydiği ortalama 18 bin değerinde olan iki parça, el dokuması, ipek ve taşlarla detaylı gelinliği Moda tasarımcısı Özlem Süer imzası taşırken, ikinci gelinliği ise dizi finaline özel olarak tasarlandı.

Museum Of Fine Clothing markasının sahibi ve tasarımcısı Eda Güngör tarafından hazırlanan gelinlik Fransız dantelinden oluşuyor. Kişiye özel tasarlanan gelinlik için sabit bir fiyat verilmese de ortalama 25-35 bin arasında değişiklik gösteriyor. Sezon finalinde giydiği gelinliği sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmeyen Elçin Sangu’ya da binlerce beğeni ve yorum geldi.

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK 52. SEZON FİNALİ FRAGMANI

KIVANÇTAN HABER VAR

İki yıl aradan sonra ekrana dönmeye hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ, partner olarak Elçin Sangu’yu istediği söyleniyor. Son olarak “Kurt Seyit ve Şura”da rol alan Kıvanç Tatlıtuğ, ekrana dönüyor. Yapımcılığını ay yapım ın üstlendiği, dizide Tatlıtuğ’un partneri olarak ismi geçenler arasında ise Cansu Dere ve Elçin Sangu bulunuyor.

Ünlü oyuncunun tercihinin ise Elçin Sangu olduğu konuşuluyor. “Kiralık Aşk”ta rol alan Sangu’nun Tatlıtuğ’un bağlı olduğu Gaye Sökmen Ajans’a geçmesi de bu iddiaları kuvvetlendiriyor.

YENİ SEZONDA ELÇİN SANGU DİZİDE DEVAM EDECEK Mİ?

Yeni sezonda ekrana gelecek yeni dizinin senaryosu ise Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat imzası taşıyor. Tatlıtuğ’la birlikte rol almak için sezon sonunda “Kiralık Aşk” dizisinden ayrılacağı da iddia edilen Sangu, verdiği bir röportajda ünlü oyuncuya övgüler yağdırmıştı. Sangu “Kurt Seyit ve Şura”da beraber kamera karşısına geçtiği Tatlıtuğ için “Göründüğünün aksine çok iyi ve mütevazı bir insanmış” açıklamasını yapmıştı.

Haberin Devamı

BARIŞ ARDUÇ İLE SELFİE

Yıldızı “Kiralık Aşk” dizisiyle parlayan Barış Arduç, selfie rekoruna gidiyor.

Genç oyuncu, Vogue Türkiye’ye verdiği röportajda birlikte fotoğraf çektirmek isteyen hiçbir hayranını kırmadığını söyledi: “İşin naif tarafından bakmaya çalışıyorum. Birileri var, bunların da çoğu genç. Ve onların seni seviyor olması harika bir şey. Hepsini çok seviyor ve elimden geleni yapıyorum. Günde 400-450 selfie çektiriyorum. Ama geçen gece 11’de kapım çaldı. İki genç kız, arkasında da sekiz-dokuz 50’li yaşlarında teyze. İşte bu duruma itirazım var!”

Star TV’nin sevilen dizisi Kiralık Aşk 52. bölümü ile sezon finali yaptı. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Kiralık Aşk 52. bölümünde yaşanan sürpriz gelişmeler gündeme bomba gibi düştü. Defne, Ömer ile evliliği sırasında tüm gerçekleri anlattı. Ömer'in öğrendiği bu gerçekleri Kiralık Aşk yeni sezonunda neler yapacağı şimdiden merak konusu oldu...

Haberin Devamı